Special Offer

Author

Olympus Voice Recoder

Assalamualaikum

Selamat pagi kawan-kawan.
Cepatnye masa berlalu. Tak sabar nk menyambut bulan puasa. Macam mana la bulan puasa aku tahun ni *wondering.


Nampak tak Olympus Voice Recoder kat atas nih? Naa banyak sungguh jasamu. Tapi apakan daya da setahun lebih da aku tak guna. Tak tahu nk guna untuk apa. Voice recoder ni aku beli tahun 2008 untuk record counseling session dengan client. Last guna masa praktikal and then tak guna da. 

The best moment dengan voice recorder ni is aku rekod budak yang duk mengata aku. Wahaha. Naluri aku kuat mengatakan dua orang budak perempuan ini sedang mengata aku. So untuk memastikan kebenaran naluri tu aku pun on voice recoder and then tinggal kat orang tak nampak. Tret personaliti 'investigate' memang tinggi. Lepas tu aku pun bersemuka dengan ths perempuan ni and make it clear apa yg dorang tak puas hati. Settle masalah. Aku memang jenis suke benda yang berbukti sebelum bersemuka. Kumpul bukti dulu then apa lagi see la mcm mane die nk putar alam kan. Keje gile mcm ni sekali je aku buat sebab aku memang tak sanggup nk dgr org mengata benda yg bukan-bukan tentang aku. Jgn buat mcm ni bagi mereka yg panas baran macam aku ok!!

P/S: 1st impression org ttg aku--> sombong. Lepas kenal eh ko ni friendly rupenye. 

2 Komentar untuk "Olympus Voice Recoder"

bagus jgk kan :) berape la agaknya kalau nak beli voice recoder nih? senang akak nak bwk p event...


http://nurain82.blogspot.com/2012/07/sape-suka-nokia-3310-terbaekk-kan.html

bez jgk ni..klu try mmg kena lah sapa yang mengata tu..haha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top