4 Jam Lagi

Assalamualaikum

Quick entri.. Salam 27 Ramadhan semua.. Rasanye ari ni tak sempat menjenguk korang semua. Insha Allah malam ni boleh terjah kawan-kawanku semua yer.. Ari ni half day keje sebab byk benda nk settle then esok baru balik kampung.. 


Ok la.. Nak buat keje dulu.. Ari ni awal 30 minit buat keje. Terbaik kan?


P/S: Aku da mcm gmbr kat atas da. Bukan sbb diri aku tp org lain yg suke buat keje tak sistematik. Aku jgk yg kena tanggung !! Grrr
Tag : emovere
9 Komentar untuk "4 Jam Lagi"

ohsem!!! samela..tapi plan kerje setengah hari je hari ni.. terbaik!! selamat hari raya.. :)

awal 30 minit tu sbb nanie kan nk half day.. sesi membodek la tu..hihi..selamat hari raya nanie...maaf zahir batin..moga selamat smpai ke kg halaman..kem slm org kg.. hihi.. =)

bestnya dapat kerja setengah hari..

selamat hari raya!

hehe sabar naniey...selamat balik kampung..hati2 ya ;-)

Jangan gelojoh-gelojoh. sabar k? have a safe journey drive back home :)

pelan2 buat kerja ye nanie, xmo lah jadi macam kat atas tuuu.. hilang cun..hihihi

selamat hari raya dan selamat balik kampung!!!! :)

pelan2 buat keja.
selamat pulang ke kampung nani. ;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top