Semangat Berkobar-Kobar

Assalamualaikum

Salam 17 Ramadhan.. Tetiba jantung berdegup.. dup dap dup dap macam nak pergi interview tapi muka mcm nothing happen.. I'm ok.. Yeahh.. Well, semalam duk surfing course utk Master. Hajat nk sambung tu memang ada. Cume skang ni mcm undecided. Tak tahu nk amik yang mane satu. Semua aku nak. Tapi yang paling dekat ngan aku now UM la. Depan mata je. Fees pun ok la tak mahal sgt. Kalau duit blog consistent mmg tak yah buat loan la... Aku memang malas nk buat loan skang ni. Cukup dgn PTPTN je. Ya Allah permudahkanlah urusan hamba-Mu ini. 



Hati nak apply tapi tangan berat nk tekan click "SEND" application. Macam mne tu? Kalau mcm ni la kena tunggu betul2 da confident baru boleh. Proposal utk thesis pun kena fikir jugak. Course yang nk amik ni mmg tak related dgn psycho and counseling langsung. Sebab tu kena fikir dlm2 dulu. Kang tak pasal2 dapat lecture free lagi.. Sudahnya 'yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran'. Aha.. Solat Istikarah..


P/S:Sambung belajar dulu or Kawin dulu??
P/S/S: Have a nice day.. Sapa cuti ari ni??


Tag : emovere
9 Komentar untuk "Semangat Berkobar-Kobar"

sambung belajar dulu lebih bagus.. tp kalo nk kawen dulu pas tu sambung blajar pun boleh..asal dpt restu suami dan pndai bahagikan masa.. :)

syoknya dah nk sambung master..=)
nnti dah buat solat istikharah, decide mana nak, cepat2 klik send taw..klau neves lg meh husna tlong klik send..*nyebok..>.<

psal kawen or smbung dulu rasanya mintak pendapat org terdekat k.nani je..nk pilih mana 1 pon ok sbb masing2 ada sebab tersendiri..

. sambung lahhh. Zera sokong naniey! :))

KA tak cuti ari ni.... sambung belajar ok juga!

mana2 pun ok nani. tp pilih mana yg betul2 nani dah ready. :)

cuti raya lama tak? balik kelate baper hari?

mana dulu smpai, teruskanlah.. tapi dah kawin xsemestinya tak boleh belajarkan...

kalu dah start keje nanti dah mls nak sambung belajar...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top