Special Offer

Author

Inai Tunang Kahwin

Assalamualaikum... Lame tak berinai!!! Sapa suke pakai inai.. Korang suka pakai yg inai daun or inai dlm tiub tu yg jual kt kedai tu? Ak...

Nasi Air di Bandar Cenih

Assalamualaikum... Hello hello... Lamenye tak BW. Autopost entri. Byk hutang BW nih.. Sapa suke nasi air?? Sapa tak tahu nasi air?? Dlu a...

Pantai Rhu 10

Assalamualaikum... Rindunye kt blog!!!! Apakan daya tmpt aku maxis punye coverage mcm tettt.. Balik KL nanti nk pergi terminate je. Seriou...
Untitled

Untitled

Assalamualaikum.. Again, aku rasa amatlah bengang. Service teruk!! Nk online pun tak bleh. Semput jaaa.. Email tak leh bukak, tak leh nak ...
OTR

OTR

Assalamualaikum... Selamat pagi rabu.. Semangat bercuti ke semua??? Aku da cuti. Weehoo... Pepagi lagi da gerak dari hostel breakfast dlu ...

Ruang Tapak Iklan

Assalamualaikum Sudah lama nak publish entri ni tapi ku tahan-tahan jugak. Tapi without action memang sampai bile pun akan duk kat te...

Superb Charcoal Mask Product

Assalamualaikum Selamat pagi Selasa.. Alhamdulillah semakin sihat.. Tapi masih berpakaian mengalahkan orang di kutub utara. Sweater sam...

Sakit dan UV

Assalamualaikum Yeayy kejap lagi balik. Boleh rest.. Hutang BW da hampir nak selesai. Ada yang aku terjah tp tak leh komen tu maap la. ...

Kesihatan dan Pantang

Assalamualaikum Selamat hari Isnin... Selamat bekerja.. Ari ni datang keje even belum sihat sepenuhnye. Teruk plak kali ni sakit. Biasa ...

DIY #1: Multipurpose Plastic Container

Assalamualaikum.. Happy sunday peeps!! How are today? Apa aktiviti korang ari ni? Aku still tak thu plan aku petang ni. Tunggu Lurviey ca...

Granola Oats and Fresh Milk

Assalamualaikum Selamat pagi semua...  Da breakfast? Teringin nk mkn lontong pepagi mcm ni.  Pagi ni hanya mampu makan Granola Oats je. Br...

Review: Daiso Charcoal Mask

Assalamualaikum Entri autopost... Last week aku order Charcoal Mask dengan Ayu , minggu ni baru dapat.. Bukan salah Ayu.. Bukan sa...

Kesakitan Penghapus Dosa

Assalamualaikum.. Salam Jumaat semua...

Review: IN2IT Liquid Eyeliner Waterproof

Assalamualaikum Selamat pagi semua.. Mcm mne nk mule pun tak tahu nih... Grrrr...  Senang citer mcm ni la... Eyeliner is one of benda...

Delicious Snack: Emco Bars

Assalamualaikum Lunch time... Ambil masa up entry pasal kudapan time lapar sat before mam nasi lemak ngan sambal udang yang dibekalkan ...

Wordless Wednesday: Doraemon Nobita Reborn

Assalamualaikum Nak tahu tgk je video kat bawah ni ok? Hehe.. P/S: Benda lain aku cri benda lain aku jumpa.

Self Reflection and Beauty

Assalamualaikum Self Reflection is one of the best method to solve inner conflicts . Ramai psychotherapist suke guna method ni dengan c...

Home Decor #2

Assalamualaikum Susulan entri [Home Decor #1] .  Semalam pergi lagi Romantica Shop . Melekat kat situ satu jam cuci mata tanpa cuci p...

Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM)

Assalamualaikum Sapa yang suke shopping online and jual online boleh la take notes ye. Those yg takut utk shopping online tu, tak perlu l...
5 Khasiat Kismis

5 Khasiat Kismis

Assalamualaikum Ingat zaman sekolah dulu bile nak exam je baru nk cari kismis. Mcm la boleh terus cerdik on the spot. Grrr.. Exam- Kism...

Dulu dan Kini

Assalamualaikum Salam Jumaat.. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Aameen.  Ada sesapa yang jenis suke buat reminder utk dir...

Review: Sony Ericsson TXT CK13i

Assalamualaikum Hari ni nak review pasal Sony Ericsson TXT CK13i setelah dua bulan guna phone ni. Actually memula cadang nak beli Noki...
Put Yourself in Others' Shoes

Put Yourself in Others' Shoes

Assalamualaikum Entri luahan perasaan.. Luahan perasaan? Yes.. luahan perasaan buat manusia yang tidak berhati perut and bercakap guna ...

Seminar Kaunseling Kebangsaan

Assalamualaikum Setelah dua tahun di peram dan akhirnye ari ni cukup 'tempoh matang' untuk di publishkan. Perghh.. Tak beragak...

Romantic Feeling with English Garden

Assalamualaikum Selamat petang semua. Hari ni banyak keje yang kena settlekan jadi tak sempat nk BW. Sempat terjah 4 5 blog je. Selebih...
I asked... and Allah Gave Me..

I asked... and Allah Gave Me..

Assalamualaikum Selamat pagi Isnin.. Alhamdulillah masih dapat bernafas hari ni, masih dpt bangun keluar cari rezeki, sihat tubuh badan. ...

Kosong

Assalamualaikum... '....membuatku rasa kosong..kosonggg.' Sumpah terasa kosong gile ari ni. Sumpah aku benci perasaan macam ni. ...

Tablet Situ Sana Sini

Assalamualaikum... How are you today?? Happy Saturday. Kejap je da sabtu :) Hari utk merehatkan diri and mengosongkan kepala otak dari wor...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top