Special Offer

Author

Delicious Snack: Emco Bars

Assalamualaikum

Lunch time... Ambil masa up entry pasal kudapan time lapar sat before mam nasi lemak ngan sambal udang yang dibekalkan oleh Lurviey. 


Snack time!! Crunchy yum yum 
Ok la.. Before this aku beli Nature Valley Granola Bars utk makan time senggang. Sambil layan movie aku hanya mampu makan snack je la. Duk hostel nak masak kebendanye. Tak pun time buat keje tetiba lapar, naaa.. inilah time yang sesuai utk aku makan benda-benda mcm ni. Last week aku tak beli Nature Valley Granola Bars, tapi amik Emco Bars plak. Packaging die nmpk menarik. 

Dua jenis bars yang menarik deria rasa aku iaitu, Nuts and Honey, Nuts and Pistachio. Yg dua lagi tu Emco Musli Chocolates and Nuts, Emco Musli Strawberry and Almonds. Rasanye memang best sebab kacang.. Ka-chang tu.. Saya suker ka-chang (kacang)


Nampak tak banyaknye kacang.. Kalau yang Nuts and Pistachio tu kat bawah tu ada chocs. Sedap.. Kalau yang Nuts and Honey tu melekit-lekit sikit sbb madu. Kenyang kot. Satu bars da cukup utk perut aku. 

Close up sikit kasik nampak kacang tu. Menggoda bagi penggemar kacang. Kalau minat boleh beli kat hypermarket,supermarket ye. Harga RM 4.89 each contains 3 bars.
 
 
Nuts have it all!  
Rich in energy, protein, packed with antioxidants, vitamins, minerals and much discussed omega-3 fatty acids. Crunchy yet buttery, wonderfully delicious nuts are wonderful gifts to humankind by Mother Nature.


Sejauh manakah mitos tentang kacang dan jugak jerawat? Any comment? 
Apa kudapan fav korang? Share la... 



P/S: Genap 10 hari tak workout. =( Lemau... 




14 Komentar untuk "Delicious Snack: Emco Bars "

sedapnyerr..! byk betul kacang2 eh..
nur selalu mkn snickers..tapi xselalu...sbb kan mcm melekat2kan..

tapi nur suka kekacang nips atau m&m tu..!

sekali hadap je..!

eh coklat ni sedap tau, i pun suka makan..;)

wahh sedapnya ayu tak try lg ni..

kudapan fav opkos coklat brand vochelle is d best! klu kekcg camni xpernah rasa lg, tp tringin nak try....

nmpak sedap tpi dya xblh mkn kacang.haha

tak pernah lagi rasa makanan ni dear..klau jumpa lepas ni nak beli gak la...hehehe.

sdpnya tp yui tak pernh try...

salu mkn bnda seakan cmni gak sbg kudapan..

yui takde mslh lau makan nut dan insyaALLAH takde mslh jerawat =)

suka ka-chang juga. sesuai utk kita yg selalu lapar ni. hihi.. nak try gak lah. :)

husna suka kacang..pntang tgk asyik nak ngap jee..haha..

x pcaya yg kcang mnyebabkan jerawat..sbb jerawat husna slalu naik bila x basuh muka..(cuci) :P

wah..nampak sedap...bleh try lps ni..sy pn minat kacang..time lapar selalu grab sneakers je..hehe

nurul suka semua jenis kacang nak2 badam=)badam bakar mmg sedap..pistachio pun sedap..tapi alah ngan kacang tanah..

tapikan nurul tak pernah plak mkn mcm pic kat atas tuh.blh try later

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top