Special Offer

Author

Sekeping Nota

Sekeping Nota

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat hari khamis.. Esok warga Kuala Lumpur bercuti (bagi yang keje). Cuti kej...

WW: Pandai Panjat Tak Pandai Turun

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ P/S: Sesi membayar hutang ke rumah kalian abis keje nanti okeh...  P/S/S: Sa...

Lactacyd Feminine Hygiene

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Kalau sebut Lactacyd je sah-sah orang da tahu produk apa kan? Feminine Hygiene !!...

Pesta Buku PWTC 2013

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Entri khas bagi pembaca buku. Yg suka kumpul buku tak baca pun boleh jugak.. Semua...

Khasiat Buah Naga

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Da lama rasanye tak bercerita tentang khasiat buah/sayur kan? Hari ni saya nk ko...
Bentan Bawa Maut

Bentan Bawa Maut

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ DALAM masyarakat Melayu, sering kita dengar, wanita selepas bersalin kena b...

Kurang Tidur Penyebab Obes

Assalamualaikum.. Happy Sabtuday peeps.. Selesai da BW pagi tadi utk list wajib terjah. Cume yang domain dot my tu tak dapat access la. La...
Rahsia Turunkan Berat Badan

Rahsia Turunkan Berat Badan

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Setiap orang pasti mengimpikan berat badan yang ideal bukan? Namun, untuk mendap...

Kecelaruan Pagi Jumaat

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat pagi Jumaat.. Ari ni ramai yang cuti kan? Jalan lengang je. Isnin depan c...

Salam Maulidur Rasul 1434H

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Menyelusuri Hikmah Keajaiban Kelahiran Rasulullah S.A.W Mari Berselawa...

Random Katarsis

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Di malam sepi pi pi, pak mat jual topi pi pi... Pernah main game ni masa kecik d...

Antara Program dan Sesi Kaunseling

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Antara PROGRAM dan SESI KAUNSELING , mana yang saya lebih suka? Saya lebih suka ...

WW: Stress Management Program MGS

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Katarsis : Puas duk cari entri pasal Stress Management Progra...

Khas Untuk Isteri Sahaja

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Calling for those yang memegang status isteri. Tadi untuk anak dara . Skang untu...

Khas Untuk Anak Dara

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Tajuk tak menahan kan? Khas untuk anak dara. Hehe.. Ada sesapa yang akan menamatk...

Limitasi Masa

Assalamualaikum... Alahai... Settle bw ari ni.. Fuhh.. Berkejar kejaran.. Masa mcm makin tak cukup. Nk buat itu ini. Nk berenti blogging? ...

Doa Ketika Memulakan Kerja

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat hari Isnin... Semoga segala gerak kerja hari ini dipermudahkan oleh Allah ...

Sheldon Somatotypes Theory

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Quick share pasal somatotypes dari William Sheldon .. Sambil nak refresh my dev...

Jadual Puasa Sunat 2013

Assalamualaikum... Happy weekend kalian.. Saya ada up di facebook pasal ni and ari ni up kat entri lak takut ada yg terlepas pandang. Shar...
Jihad

Jihad

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Salam Sayyidul Ayyam  The word ' jihad ' does not mean ' holy ...
Shiatsu Self Massage

Shiatsu Self Massage

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat petang semua.. Da makan? Makan apa? Petang ni nak share pasal Shiatsu Sel...

Senyum

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat pagi.. Mari maniskan diri dengan senyum.. 'senyum tak perlu kata apa...

Unexpected Compliment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat petang semua.. Short update.. Saya mungkin tak sempat terjah kalian hari...

WW: Loss Concentration?

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Credit to [Curryegg] Date: 18.8.2010 Location: Prof Suradi Class Event of th...

Love Inventory: Love Languages

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Bahasa Cinta atau Love Language adalah salah satu inventori yang banyak digunak...

Mari Bekerja

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Selamat pagi Isnin. Alhamdulillah, rasanya da sihat seperti sedia kala. Alhamdul...

Menjawab Persoalan

Assalamualaikum... Petang sudaa.. Esok da masuk ofis.. I left my colourful stick notes kat ofis!! Arghhh tu la jumaat ari tu rushing nk ba...

Untitled

Assalamualaikum... Wat a blur day.. Mood kelaut sungguh ari ni. Kejap ok kejap tak. Ble ok mula buat keje, ble tak ok kena rest balik. On ...

Random Post

Assalamulaikum... Random post je. Dpt gmbr ni from FB and reminds me zmn kanak-kanak dlu. Seriously tersenyum je ble ingat balik. Sapa pen...

Jom Shopping kat MPH

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Semakin hari semakin saya mendapat kembali life saya yang super hectic. Mornin...

Review: Crystal Collagen Eye Mask

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Nampak tajuk kat atas tu? Ari ni nak ckp pasal mata plak..Dulu saya memang lan...
Jantan Jelita Pengaruh Kpop

Jantan Jelita Pengaruh Kpop

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Entri kedua hari ini.. Tadi dgr kat radio pasal Jantan Jelita ni. Adehh.. Macam-...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top