Special Offer

Author

Kongsi Link Belog Group

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Wah.. lately ni ramai blogger yang saya kenal request join Kongsi Link Belog Group. Sebagai salah seorang admin Kongsi Link Belog Group dan juga tukang approve blogger setiap hari, ada yang saya kenal ada yang langsung saya tak kenal. Maka yang masih belum kenal tu salam kenal. A few week ago nampak Deno join group ni. Tadi nampak macam Miza Yusof.. Hehe..


Kepada yang masih belum join, jemput la join. If saya online, saya approve cepat-cepat. If lambat approve tu means saya tak online ler. 

How to join the group??

Click and request to join the KONGSI LINK BELOG group.

Lepas tu kalian share la entri-entri kalian kat situ. Oh.. Baru perasan sudah lama tak gile menge'ping' blog. Zaman study dulu rajin la. Last week ping entri pasal Gangguan Bekalan Air di Wilayah Gombak dan Kuala Lumpur.


P/S: Moga cuaca panas hingga ke petang.. =)

10 Komentar untuk "Kongsi Link Belog Group"

hopefully, kalau nak hujan pun biarlah malam...

nanti apporove nur tau....
hihihi

ooo nani admin rupanya. nak try masuk ler. hihi..

xpernah pun join group untuk belog nih

errr..tu apa eh nani? blog ke? kak intan leh join x??

AJ tak dapat bukak pulak link tu...
Jap AJ try balik..

Memula ingat geng kongsi gelap td..hahaha...ok nti deqla join bole.???

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top