Special Offer

Author

Undang-Undang Pelik

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat petang semua... Short update, sekadar berkongsi entri yang da lama ada dalam draft.. Jika kalian pernah dengar undang-undang pelik yang lain sila komen. Boleh saya tambah kan nanti =) 


      SWEDEN 
  • Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat persijilan dari pihak berkuasa.

     ISRAEL
  • Dilarang memelihara khinzir di Israel. Orang yang melakukannya akan ditembak mati.


     ARKANSAS, AMERIKA SYARIKAT

  • Suami diizinkan memukul isterinya, tapi tidak boleh lebih dari 1 kali sebulan.

     CALIFORNIA
  • Binatang peliharaan dilarang dibiarkan mengawan di sekitar lokasi sekolah, taman dan tempat ibadah

     COLORADO
  • Dilarang berdebat dengan polis, kecuali kenderaan anda ditahan olehnya.

     CONNECTICUT
  • Dilarang mencium isteri sendiri di hari minggu

     FLORIDA
  • Dilarang bernyanyi di depan umum sambil mengenakan pakaian renang
  • Dilarang kentut di tempat umum setelah pukul 6
  • Dilarang memecahkan piring dan gelas lebih dari 3 buah sehari.

Katarsis: Tersangat busy dan rasa macam tak cukup tangan. Banyak sangat keje. Kiri kanan depan belakang. Cepatlah abis PRU-13 ni. 

P/S: Selamat hari pekerja!!! Esok cuti.. Tapi saya tetap kejew perah otak.. 



9 Komentar untuk "Undang-Undang Pelik"

erkk.. serius pelik. memang first time tau.

happy working nani.. ;)

larangan di connecticut dan florida mcm x msuk akal jaa..haha..

memang pelik betul!!!!!

p/s:jom join segmen deno, LUPUS awareness! http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

err..mmg pelik2lah..
sabo jelah undung2 mcm ni...

selamat bercuti nanie.. :)

kak nani di entry penghargaan dr husna..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/05/anugerah-top-commentors-may-2013.html

yg dilarang mencium isteri di hari minggu tu snagat kelakar..adeh mcm tu kalau weekend je macam ketakutan je sang suami..pandang kiri kanan..hehe

Tergelak deqla baca typo nur ni..undung2 peginye...hahahaha

Adeyhh pelik bonar tu...suka hati la nk cium bini bebila pun....dah sah kan..ishh....yg kentut tu 1 hal...abis la merah padam muka menahan kentut...kahkahkah

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top