Special Offer

Author

First Cashout Nuffnang

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sedar tak sedar dah hari Selasa hari ini. Blog makin bersawang dan makin tiada masa nak update. Nak buat autopost pun tak sempat. *gaya macam busy je kan* 

Finally setelah tiga ratus empat belas kali fikir akhirnya tekan jugak cashout. Nak tunggu proses dan dapat cek dari Nuffnang pun amik masa jugak. After cashout dapat BE sampai enam tujuh. Rezeki bulan Ramadhan. Alhamdulillah.. Dah boleh cashout daa. 


Terima kasih Nuffnang sebab selalu bagi BE.

P/S: Selamat bekerja :)

7 Komentar untuk "First Cashout Nuffnang"

tahniah nanie.. :-)

*alhamdulillah nanie dah dapat bookmarks raya tu.. :-)

wahhh bestnya.. duit raya dr nuffnang.. huhu..

mesti banyak kan..hehe..selamat hari raya

wow ! Ainil tak penah pon lg dpt , setakat skrang xsmpai lima puloh hengget pon :P mcm mna nk bg dpt bnyak2 ? xretiiiiiii .

alhamdulillah...rezeki..
tahniah nanie.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top