Special Offer

Author

Rasa Sayang Effa Enterprise, Kg Baru

Assalamualaikum...

Sederhana, ringkas suasana macam kat kampung. Teringat zaman masa kecik-kecik balik kampung. Happy go lucky u dapat balik kampung. Tapi kampung hari ni tak sama macam dulu. Balik pun tak suke. Dua tiga minggu lepas saje nak try makan kat tempat baru, asyik tempat yang same je rasa boring jugak. Kami singgah la kat Rasa Sayang Effa Enterprise. Masakan macam masak kat rumah. Fresh dan harga berpatutan. Murah.





For me, makan kat mane pun tak kisah asalkan sedap dan bersih plus murah dan berpatutan. Bukan tempat je gah tapi makanan tak sedap, tak de rasa. Minyak naik dua posen kau naikkan singgit. Kedai biasa pun tak naikkan harga. Grrrr



Makan dua orang tak sampai RM13 pun. Murah la kan. Kenyang, puas hati dan senang hati. Lol. Lately bile malam je rasa nak makan nasi je walaupun siang dah makan. Nikmatnye dapat makan nasi.. Alhamdulillah... Kalau dapat masak double nikmat!!! Btw, have a great weekend peeps!!

UPDATED : DAH TAK DE DAH KEDAI NI.. 

1 Komentar untuk "Rasa Sayang Effa Enterprise, Kg Baru"

bila makanan dia sedap dan harga berpatutan kan
terus kita rasa nak tolong promote kan
ini yang rasa sayang lebih ni kan nanie..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top