Special Offer

Review Daiso Collagen Face Mist

Assalamualaikum....

Hari ni iolls nak review Collagen Mixing Face Mist. Face Mist ala-ala setting make up spray gitu. Nak kasik muka fresh and makeup tahan lame. Betul ke? Menjadi ke?



Ok me beli item ni kat Daiso. Of course la before beli baca review dan tengok vlogger review pasal Face Mist ni. 90% cakap ok and bagus. Seriously?

My Review
  • Bau wangi, saya suka.
  • Rasa fresh bile spray kat muka
  • Make up tahan lame? Emm not sure cuz me perasan yang muke me makin berminyak bile pakai face mist ni tapi kalau nak muke fresh boleh la spray.
  • Jerawat kembali di pipi walhal sudah lame tak tumbuh jerawat kat situ.. Jeng..jeng..jeng..
Repurchase?
No

Nanti ada masa review avene pulak.. Have a good friday everyone.. Food hunting. Lalala.... 
1 Komentar untuk "Review Daiso Collagen Face Mist"

sesetgh org hasilnya mungkin tak sama dengan yg lain kan.. kulit muka husna cepat berminyak, so kira dah bleh agak lah ni kalau pakai benda nih.. hehehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top