Special Offer

Review Miss Rose Professional Make Up 3D Shine Lip Gloss

Assalamualaikum...

First review tahun 2015 (pending review sebenarnye, tak sempat nak edit before publish), MISS ROSE MAKE UP 3D SHINE LIP GLOSS! Dapat lip gloss ni dari Kak Intan tahun 2013. Lame kan baru nak review. Grrr.. Lip gloss ni pun dah nak abis. Boleh dua tiga kali pakai je lagi.




My Review
  • Bau yang sangat wangi macam coklat pun ada vanilla pun ada
  • Tekstur yang tak berat dan tak melekit seperti lip gloss lain (bagi saya)
  • Selesa dan rasa sangat confident kalau pakai lip gloss miss rose compare to maybelline or lip ice
  • Feeling seksi and mungil je bibir huahaha.Yes, sebab 3D effect.
Repurchase? YES!

Setepek dua gambar me dengan Miss Rose 3D Lip Gloss (gambar hari ni keluar jumpa Lurviey petang tadi)
No edit, No Filter (letak watermark je)
Camera: Casio


Rasanye saya sudah jatuh cinta untuk menggunakan kamera kembali disebabkan kamera ipong pun tak berapa cun maklum la ipong zaman study dulu. Dah masuk 6 tahun dah tahun ni. Jumpa next entri and next review. Excited nak susun jadual workout and also prepare cabaran untuk diri sendiri.
0 Komentar untuk "Review Miss Rose Professional Make Up 3D Shine Lip Gloss"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top