Special Offer

Author

DIY Wooden Cosmetic Storage Box Menjimatkan Ruang


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Terpaksa taip balik entri sebab semalam masa publish ada problem pulak, last-last hilang. Bengkak perasaan! Aktiviti malam kelmarin, pasang DIY Storage box sebab semak mata tengok barang bersepah walaupun dan kemas. Limited space macam ni la kan.. Grrrr..


Nampak kat atas tu, sakit mata kan? Dengan barang yang tak sepatutnya ada kat situ pun saya letak kat situ. Tadaaaaa...



Dah siap.. So terus kemas-kemas barang yang dah tak nak guna macam 3CE, Collagen Mist, letak tepi. Dah hasilnya selepas kemas..



Kemas kan? Kemas kan? Kemas kan?!!! Memang puas hati. Rasa sedap je mata memandang.. Semoga bertahan lama macam DIY Brooch Organizer kat atas tu. Yang tu rasanye tahun 2012 kot buat.

DIY Wooden Cosmetic Storage Box ni ada 4 warna macam gambar kat bawah ni dan material die kayu. Berat almost 1KG.



Till then, jumpa next entri.. Sekian sahaja perkongsian kali ni. Berminat nak dapatkan storage box seperti saya boleh whatsapp no yang tertera. Open untuk belian borong dan runcit. Good night!
1 Komentar untuk "DIY Wooden Cosmetic Storage Box Menjimatkan Ruang "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top