Special Offer

Author

Review USB FAN Murah

USB Fan Murah | USB Fan Borong Murah | USB Fan Yang Sejuk Dan Murah


Assalamualaikum

Dua minggu lepas 'back to my work station' dan banyak keje yang perlu diselesaikan. So bila dah 'back to my work station' for sure cooler untuk laptop diperlukan dan paling menyedihkan saya tak jumpa kat mane saya letak usb cooler tu. Grrr... Nak beli usb fan lagi? Cukup la dengan tower fan yang saya beli yang memang annoying gile sebab bunyi yang terlalu bising.
 
Jadi penyelesaiannya adalah cari yang murah-murah je. Yang murah tak semestinye teruk berbanding yang cantik tapi macam tettttt.

My Review
  • Harga murah RM10 sahaja
  • Angin pun kuat dan tak bunyi bising. Tenang je rase. 
  • Flexible gooseneck boleh bengkok2 kan cume yang tak best pendek.
  • Material soft foam jadi kalau terkena tangan tak luka dan tak sakit pun.
  • Tiada on/off button jadi kena remove kalau nak stopkan. 
  • Keseluruhannya puas hati dengan fungsi dan harga. 
Untuk versi video dan juga nak tengok angin kipas ni kuat ke tak boleh tengok video kat bawah ni ok.



 
0 Komentar untuk "Review USB FAN Murah "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top