Special Offer

Review Guna Dermapen Untuk Rawatan Masalah Kulit

Rawatan Dermapen Malaysia | Harga Dermapen Malaysia | Perbezaan Dermapen Dan Dermaroller | Review Dermapen Untuk Parut Berlubang | Dermapen Untuk Masalah Kulit | Dermapen Malaysia Murah

Dermapen Treatment In Malaysia, Kebaikan Dermapen, Rawatan Dermapen, Buy Dermapen Malaysia, Dermapen Price Malaysia, Harga Dermapen, Dermapen Treatment Side Effects

Assalamualaikum
 
Semalam first time gune dermapen auto needle selepas  guna dermaroller dan dermavib. Fungsi same tapi cara guna berbeza dan specs juga berbeza.

Review Dermapen Malaysia #dermarollermalaysiaxnanieydotcom
  1. Less pain berbanding guna dermaroller.
  2. Tak perlu fikir pasal pressure macam guna dermaroller sebab dermapen automatik.
  3. Saiz jarum boleh adjust dari saiz 0.25mm-2.5mm jadi sepanjang sesi tu nk tukar saiz jarum ikut treatment area memang no hal. If dermaroller tak boleh kecuali kalau beli yang jenis replaceable head roller seperti 3 in 1 dermaroller dan 600 needle dermarolller. Sesuai la untuk kegunaan long term. Cuma kena beli head roller shj. Semalam cube saiz 1.5mm tanpa numb cream (gigih la menahan kan) . Kesan kemerahan untuk muka saya lebih kurang same macam saya guna dermaroller.
  4. Harga untuk dermapen a bit pricey tapi worth la dari pergi buat kat salon, satu treatment je dah berapa kena charge. Dan lagi satu boleh gune long term sampai bila-bila boleh gune selagi belum rosak. Hanya beli needle catridge je.


Setepek muka selepas 7 jam rawatan guna dermapen. Muka pagi tadi.. Merah-merah kat muke dah kurang. Lepas tu tadi rajin plak nak tepek azanis terus muke bertukar macam kena bakar. Huhu...Misi nak menghilangkan parut-parut degil. Skincare Routine saya masih seperti biasa. Boleh baca kat [SINI]. Lagi satu dermapen pre order basis je sebab ada 4 jenis dan lepas CNY nanti akan ada satu jenis lagi yang baru. Nanti saya update.

Cara Guna Dermapen tak susah pun. Boleh refer video kat bawah ni step by step.

 

Berminat nak dapatkan dermapen boleh ke 
atau
atau 
Whatsapp +60179656087. 






Item beserta warranty 60 hari 
FREE 2PC NEEDLE CATRIDGE 
FREE 5PC NEEDLE CATRIDGE BERNILAI RM70
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 
 
Till then, thank you. Jumpa lagi next entri.. 

0 Komentar untuk "Review Guna Dermapen Untuk Rawatan Masalah Kulit "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top