Special Offer

Rawatan Dermapen Microneedling Di Malaysia

Dermapen Treatment In Malaysia, Kebaikan Dermapen, Rawatan Dermapen, Buy Dermapen Malaysia, Dermapen Price Malaysia, Harga Dermapen, Dermapen Treatment Side Effects


Assalamualaikum


Sunday funday? Dah sunday funday dah last week and yesterday my third session rolling dengan 1.0mm. Short video ada kat IG. Kat youtube? Sooon.. Orait.. Nak share satu lagi beauty tool untuk induced collagen. DERMAPEN!!! Yeayyy... 



Dermapen lebih mudah digunakan. Dermapen so called derma stamp jugak. Tapi yang ni bukan manual tapi auto. Ada 12 jarum kat dermapen ni.
Dengan dermapen anda boleh adjust saiz jarum dari 0.25mm hingga 2.5mm. Let say nak treat area mata boleh pusing jadikan 0.25 atau 0.5 dan if nam treat deep scar boleh pusing jadikan 1.0 or 2.0. Best kan?
Derma roller lebih sukar nak trear bahagian seperti tepi mata hidung dan mulut unless anda ada roller yang 180 jarum tu. Mudah nak roll tepi hidung (boleh dapatkan dalam pakej 3 in 1). Tapi dengan dermapen lebih mudah nak treat sebab tip die lebih kecil dan lebih mudah untuk contact dengan skin dan membolehkan anda treat area tersebut dengan lebih efektif.
Jarum dermapen boleh DITUKAR tidak seperti derma roller dimana anda perlu beli yang baru once dah tumpul. All you need is dermapen body, in future you just need to buy the catridge only! Heeee..


Ada dua jenis dermapen
√Plugged
√Wireless
**Needle catridge di jual berasingan. FREE 2PC untuk pembelian pertama.
Harga (RM329-RM419)
60 DAYS WARRANTY

Info dan Cara Order?
Facebook

Instagram
Derma Roller Malaysia

Dermapen quite expensive compared to dermaroller tapi if y'all jenis serious and memang nak guna untuk jangka masa panjang boleh dapatkan dermapen ni. Berbaloi-baloi.  Even dah tak de masalah parut jerawat or liang roma besar tapi still boleh guna untuk mudahkan kulit absorb produk yang anda sapu kat mudah.. Kat spa and salon pun dah banyak guna dermapen ni. Nak tunggu dermaroller yang sedia ada ni dah tak boleh guna baru nak grab untuk diri sendiri satu. Lol. Mintak big boss bayarkan. Huahaha.. Till then thank you. Have a great weekend!


0 Komentar untuk "Rawatan Dermapen Microneedling Di Malaysia"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top