Special Offer

New Flavour Spicy Chicken Di Kenny Rogers Roasters

New Flavour Di Kenny Rogers Roasters | Kenny Rogers Roasters Malaysia | Menu Di Kenny Rogers Roasters | Makan-Makan RNC | Santai Makan


Assalamualaikum 

Kredit: Zomato
Semalam berkesempatan untuk mencuba new flavour di Kenny Rogers Roasters. Saya kalau bab makan ni rase mesti kena dengan harga. Sebenarnya dah lame sangat tak masuk KRR ni. Last masuk tak ingat dah bile tapi beberapa tahun lepas dan kebetulan menu yang saya order mase tu sangatlah mengecewakan. Lepas tu memang tak masuk lagi dah.. 


Beberapa bulan lepas tengok ada banyak offer daripada Facebook Kenny Rogers Roasters. Promotion & Offer sangatlah menarik perhatian saya tapi kebanyakkan memang terlepas begitu sahaja. Kebetulan hari Selasa mase bukak facebook maka muncul la promosi New Flavour RM10 kat wall saya. Emm apa lagi. Terus share kat Lurviey ajak pergi rase. RM10 je kan. Moh le kite mencuba new flavour Spicy Chicken
Alhamdulillah, selepas maghrib terus gerak ke KRR AEON Setiawangsa nak cube new flavour ni 2 set (set tidak termasuk air). Mase kami datang tu orang tak ramai. Mase tengah menunggu makanan tu makin ramai yang masuk dan mostly datang cube new flavour ni. 
Ayam die sedap garing kat luar, lembut kat dalam. Juicy gitu. Sangat sedap. Sos die seakan-akan sos peri-peri nandos tapi tak pedas pun (bagi tekak saya la). Muffin die sedap kata Lurviey. Alhamdulillah memang puas hati.



Nanti boleh datang lagi try yang lain pulak. Tunggu promo best-best daripada KRR Malaysia. Heee.. Lepas abis makan, pusing cari barang sekejap lepas tu sambung makan lagi kat Nori Seafood, Kue teaw goreng basah. Tegang urat perut duk makan je..


0 Komentar untuk "New Flavour Spicy Chicken Di Kenny Rogers Roasters "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top