Special Offer

Portuguese Egg Tart Baker's Cottage

Portuguese Egg Tart Baker's Cottage | Portuguese Egg Tart Sedap | Portuguese Egg Tart | The Baker's Cottage | Santai Makan


Assalamualaikum 
 
Back to routine life #madnessmonday . Benda wajib settle Alhamdulillah dah settle. Tiga keje dah settle. Keje yang baru dapat belum settle. Santai-santai edit video sambil makan Portuguese Egg Tart yang rumet saya bagi semalam. Patutlah rase lapar rupenya jam 4 petang saya tak makan apa-apa lagi. 
 Cantik comel je kan? 
Nak kata suke tak jugak, nak kata tak suke, suke jugak. Macam mane tu. Sedap dan creamy yummy. Manis die pun ok la dengan tekak saya. Ramai yang suke Portuguese Egg Tart dari Baker's Cottage ni. Sapa teringin cepat-cepat pergi terjah Baker's Cottage. 

Hari ini otak penat dan penat badan. Semua affected! ABC (affective, behaviour, cognitive) semua saling berkait. Rationlize? As usual, the best way untuk rase better. Fokus fikir apa target diri sendiri. Ok bai.

0 Komentar untuk "Portuguese Egg Tart Baker's Cottage "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top