Special Offer

Author

Good Luck!!!

Salam Semua...

Emm... ari ni first paper aku "Addiction Counseling".. Pada saat ni aku masih tidak melelapkan mata aku angkara diri aku yang baru study last minute ni. What happen to me...Tak pernah terjadi aku study last minit cam minit. Emm.. Apapun aku nk tido after abis exam nanti la.. Now baru je abis study jap. Then update blog la jap... Byk nk update tp tak sempat sbb otak pening nak faham pasal dadah. Nampak mudah tp bukan semudah yang disangka.



Apapun gd luck utk diri aku yang study last2 minit. Gd luck jugak utk Lurviey aku. Sama-sama first paper ari ni. Cuma tmpt exam n masa je lain.. Paper pun lain. Emm.. Aku nak sambung study balik before aku celaru masa jawab paper tu nanti...
2 Komentar untuk "Good Luck!!!"

Wow.. late posting. me study last minute too. what to do? lot of assignments and thesis this sem. btw, you finished the paper quite fast just now. i believe it is ok for u =)

Actually one of the main point I cannot elaborate it.. So I decided to going out early.. Haha... :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top