Special Offer

Author

Jom Makan- Chop N Steak House

Salam Semua...

Haa.. Kali ni nak bawak korang jalan-jalan cari makan kat Kg Baru tapi bukan di Restoran Sukhumvit mcam entri aritu.. Kali ni nk share makanan yang ada kt Chop and Steak House.

First time datang kat Chop and Steak House ni tmpt die mcm agak tersorok la. Tu bagi aku la sbb aku bukan orang KL or Selangor.Tmpt die mmg sangat menarik tapi aku tak sempat snap la.. Reka bentuk restoran yang sgt klasik tu buat keadaan tmpt tu tenang dan damai. Di tambah plak ngan lampu yang suram menambahkan lagi suasana ala-ala romantik. Boleh la dikatakan romantik sikit sebabnye kalau korang pergi korang kena la pandai pilih tmpt duduk if nak romantik la. Takat nk dtg group ramai2 lepak ngan member-member kat boleh je mana-mana. Tapi nak dapat tmpt yang baik dan berdua-dua mmg susah la sbb tmpt nye selalu ramai orang. Sebut pun Chop and Steak dan confirm la makanan ala-ala Western. Tapi ada gak nasi macam Chicken Rice Sizzling, Morocco Rice dan banyak la lgi. Aku tak smpt snap gmbr before this sbb tak bawak Snappy aku on that time. Tak dapat la nak snap. So yang dapat aku snap ni je la..




Sangat menarik kan... Bagi yg suka badget duit tu boleh la pilih makanan ikut bajet sbb harga da disenaraikan. Senang la kan.




Chicken Chop and mmg tangkap leleh lah... Confirm tak rugi cuba ni..


Ni aku lupa lak menu apa.. Chicken Wing apa ntah... Tapi ni pun sangat best... :)


 


Bersama Lurviey orang yang bertanggungjawab membawa aku makan di sini. Kalau tak ntah bila aku akan sampai ke sini pun tak tahu.. Thank you honey... :)

Korang da tgk kan. Apa lagi pergi la cuba sendiri keenakan makanan Western kat sana.. :)

P/S:MUNGKIN BANYAK LAGI ENTRI PASAL MAKANAN YANG AKAN MENYUSUL YANG AKAN AKU KONGSIKAN SBB AKU PENCINTA MAKANAN. AKU MAKAN APA YG AKU SUKA JE.. :)

Tag : personal
0 Komentar untuk "Jom Makan- Chop N Steak House"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top