Special Offer

Author

Glass Painting or Plastic Painting

Salam Semua..

Emm entri kali ni plak pasal benda yang aku suka buat. Tapi kadang tu benda yang aku suka buat tapi tak dpt buat sbb ada je halangan yang menghalang aku. Emm aku mmg suka buat benda2 yang colourful ni. Mmg la bukan aku yang lukis semua just kena warnakan je tapi still aku rasa sikit bangga sbb aku yg colour kan. Colourful thing ni always attact me to buy..


It just like glass painting tp glass painting tu lagi mahal. Lagipun ni bukan glass tp macam plastic. If jatuh boleh pecah kot. Aku pun tak sure sgt. Bile buat research pasal glass painting warna dia sangat mahal. Tapi aku nak try la ngan benda-benda ni nanti. Nak kena cari kedai warna ni dlu.

Percubaan pertama dalam hidup aku... Cewah.. Meletakkan warna ni bukan mudah kang silap2 masuk kat tmpt lain. Warna dia ni cantik tapi jenis warna aku tak tahu lak yang pasti warna ni macam getah. Boleh tanggalkan macam tu tu je. Tapi kalis air. So tak risau la. 


Sikit demi sikit menyiapkan dan dengan penuh kesabaran sbb lampu floor aku asyik blackout je masa ni


Agak lama nak siapkan sbb nak fikir letak colour apa

Warna yang sikit buat aku blur nak kasik warna. Tapi tak pe...

Tadaa... Da siap.Tapi warna tak kering lagi. Tak sabo..

Warna masih tak kering lagi. So bile da kering ku persembahkan kat Lurviey aku.

Ada lagi baki colour yang lebih tu aku pun apa lgi...


Cermin aku yang menjadi mangsa aku untuk habiskan warna-warna yang lebih



P/S:NAK TRY BUAT A REAL GLASS PAINTING PLAK NANTI. SKANG YANG BIASA-BIASA.
Tag : personal
4 Komentar untuk "Glass Painting or Plastic Painting"

cantik sgt..cat tu bole beli kt ane??

redzuan: ye ke cntik.. thanks
kambing golek: tq
ms.Teddy: thanks.. cat tu beli da ada skali ngn frame tu. Cuma jenis ct tu x thu jenis apa. Maybe if tnye kat kedai cat warna ni ada kot..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top