Special Offer

Author

Hari Sabtu Hari Hepi-Happy

Salam Semua... Emm.. Ari sabtu macam biasa sure ramai yang keluar lepak2 ngan family, ngan anak-anak ngan pasangan dan lain-lain.. Ari ni...

UNITEN Career Carnival 2011

Salam Semua... Lama x update blog ni.. Da berhabuk sudaa... Emm Ari rabu ari tu aku telah ke UNITEN untuk CAREER CARNIVAL 2011.. Honestly ...

Romantisnye Fantasi Percintaan

Salam Semua.. Ari ni nak relax2.. sok tak sabar nak pergi keje.. da boring duk kat bilik ni... nothing to do except baca buku and tido.. By...

Parah kerana Lipas

Salam Semua... Emm malam ni tetiba boring plak.. Seharian tido and baca buku. Tak banyak benda pun nak buat even banyak benda yang perlu d...

KC: Best ke Bercinta dengan Blogger?

Salam Semua... Perghh.. seperti yang dijangkakan ari sabtu aku sememangnya telah ditakdirkan seperti ini... Yeehaa.. (incongruent-dalam ha...

Special Gift dari Brunei

Salam semua... Ari ni mood rajin nak update blog.. So just follow bisikan hati nurani dan tangan hanya menari di papan kekunci menghasilkan...
Aku dan Cheetah

Aku dan Cheetah

Salam Semua.. Selamat malam dan selamat pagi... Cantik tak cheetah kat atas ni... Hehe.. tetiba rasa macam aku plak... perasaan aku sama m...

Bila Keperluan dan Keinginan Tidak Dipenuhi...

Salam Semua... Salam Maulidur Rasul... Na.. Ari ni la ari yang sepatutnya disambut oleh orang2 Islam.. Bukan ari semalam.. Valentine's D...

Berhenti Berharap

Salam Semua... Malam ni rasa sunyi sangat.. Tetiba je... and tanpa arah tujuan aku pun menaip la entri ni... Dalam penuh kesyahduan malam ...

Sebelum Valentine's Day

Salam semua.. Semoga hari ni adalah hari yang ceria. Ye la permulaan ari... Tapi aku tgk banyak ke kat status facebooker and blogger bercaka...

Emovere dan Homeostasis Ku

Salam Semua... Ari ni da ari ahad.. Sok da ari isnin.. Tetiba lak semangat nak g keje tu ada.. Ye la cuti pun tak de guna sebab bukan pergi...
Bahasa Cinta dan Gaya Bercinta

Bahasa Cinta dan Gaya Bercinta

Salam Semua... Emm... minggu ni otak aku sangat letih... Banyak benda yg dirancang tak menjadi.. Adoi...Semakin unorganized je aku tgk di...

Sakitnyer Sukernye

Salam Beginilah perasaan aku ketika ini. Jam 3.25 pagi.  Adoii.. Sakitnyer hati... Tetiba je mood hilang.. Complicatednyer... Kenapa eh?...
CNY  Movie Marathon

CNY Movie Marathon

Salam Semua... Emm Happy Chinese New Year kepada semua kaum Cina di Malaysia. Cuti CNY kali ni aku tak balik. Biasanya tiap-tiap tahun aku b...

Sumpah Aku Tak Percaya.

Salam Semua... Pejam celik pejam celik da ari sabtu je.. Kejap je.. Sok ahad. Lusa da masuk keje balik. Adoii.. Tapi biar la masuk keje.. S...

Redzuan-Ridz Challenge: Gain Weight

Salam Semua... Ari ni ari yang sangat membosankan. Ari cuti tapi just spent time depan lappy je. Boring kan. Tak de life langsung.. Nak tgk...

NBL: Kisah Tempat Praktikal Aku.

Salam Semua... Emm sedar tak sedar da cukup sebulan pun aku ni praktikal. So post kali ni aku lebih bercerita kepada tempat keje aku dan pe...
Jangan Terhegeh-hegeh

Jangan Terhegeh-hegeh

Salam Semua... Korang tahu tak apa makna terhegeh-hegeh tu. Personally aku rasa makna terhegeh2 tu macam beruk yang tengah lapar sampai air ...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top