Special Offer

Author

KC: Best ke Bercinta dengan Blogger?

Salam Semua...

Perghh.. seperti yang dijangkakan ari sabtu aku sememangnya telah ditakdirkan seperti ini... Yeehaa.. (incongruent-dalam hati sakit).. Ok la.. Pagi td after breakfast dalam hati yang tak tenang balik bukaklah fb kejap.. Then tgk status BLOGGER'S  MALAYSIA... like x infiniti.. Terima kasih BM-KC..

Best ke Bercinta Dengan Blogger?-KC

So adalah beberapa komen yang telah komen status BM ni.. Jom ushar.. tp sikit je la.. byk lagi sebenaqnyer...


Honestly aku ckp bagi yang fanatik dgn blog ni sometimes dorang da hilang dr reality.. tido lewat, then pening kepala. Masa utk spent time dgn orang tersayang pun da kurang.. Masa utk makan, belajar semua tu aku tak tahu la macam manakan.. Sigh**

Show off?? Emm memang ada la some of the blogger tu suka show off.. bile suka show off ni maknenyer da lari dari objektif blogging... tak tahu la if blogger tu mmg buat blog utk show off dan buktikan yg si dia ni ramai sangat peminat.. Sigh**

Tapi seorang pencinta blog ni bile bercinta dgn manusia mesti topik pasal blog tak kan lari lah.. mesti akan sebut jugak.. Rimas!!!!!!! Sumpah aku rimas... Fenomena yg agak baru ttg dunia blogging ni emm.. aku ckp kang sakit blogger2 ni.. So better tak yah la.. Blogger ni if ckp sikit terasa mula la nak report la nk spam la.. ntah pa per ntah..

Jangan jadikan blog tu is everything utk ur life.. Bile blogger yg jadikan blog ni everything utk nyer.. tanggung la akibatnye nanti. Sakit woo bercinta dengan blogger ni... Da la.. lagi sakit aku nak citer kat sini.. Aku?? Ye mmg aku blogger tapi tak de la nak show off.. Tak kisah la.. Janji aku tahu apa yg aku nak dlm kehidupan aku. Aku bukan nak kawin dengan blog... Chaww...

P/S: KORANG PUNYE TAHU LA KALAU BERCINTA DENGAN SEORANG BLOGGER...
Tag : personal
2 Komentar untuk "KC: Best ke Bercinta dengan Blogger?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top