Special Offer

Author

Special Gift dari Brunei

Salam semua...
Ari ni mood rajin nak update blog.. So just follow bisikan hati nurani dan tangan hanya menari di papan kekunci menghasilkan coreran utl tatapan masa hadapan...Simple update before tido... Sok nak keje...
Ari rabu 16 feb 2011 telah pun berlalu dan tidak akan kembali dan yang tinggal hanyalah coretan dan kenangan yang mungkin menggembirakan atau mungkin memeritkan anda..Ari ni election day tmpt aku praktikal utk MPP dan finally dah abis pun.. Letih kot.. Whole day kt lobby utk uruskan election day.. Alhamdulillah da abis pun ari ni and da dpt 8 hours utk admin..


Actually pg td dpt gift from Brunei dr Adibah.. Black scarf.. I like.. "Adibah nnti i pakai eh before abis praktikal.. Ngee.. I nak check tutorial first.. If tak jumpa i pakai biasa2 je la".. Bak kata Lurviey
aku pakai tudung ala cik kiah.. Sigh** tergamak kata kt aku mcm tu.. Naa.. Esok consultation day utk career and ada counseling session..Tak sabar nak kutip hours utk session.. Semoga semuanye berjalan lancar.. Sok yg penting perlu confirm kan utk visitation for Career Exploration Program.. Yeehaa.. Ari mood ok je.. Malas nak moody..


Moody will affect my performance at workplace.. So chill out.. Bru la buat keje dengan mudah dan lagi banyak idea yg dtg kat kepala otak aku ni.. Tgh fikir cara untuk tangkap klien... Adoii...


P/S: HIDUP NI TAK LEKANG DEK MASALAH.. DAN KITA HARUS TAHU BAGAIMANA
UTK MENGURUS MASALAH TERSEBUT..
Tag : personal
0 Komentar untuk "Special Gift dari Brunei"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top