Special Offer

Author

Book Xcess: Berbaloi-Baloi..

Salam Semua...

Malam sudah... Ari ni sangat2 letih sebab ari ni ada Training untuk RSBS.. Tapi ttg training ni esok la aku update lagi. Memandangkan sok ada lagi kan.. So esok je la aku citer.. Ari ni aku balik awal sikit and sampai awal la skit kan..

So, before my Lurviey amik aku, so aku pun mula melangkah kaki aku masuk ke Amcorp Mall.. Apa lagi kan.. Da dtg Amcorp Mall rugi tak msuk Kedai Book Xcess " Read more for less". Kali ni kali kedua aku pergi and kali ni pun aku beli 3 buku baru... Dua minggu lepas aku beli 3 buku jugak.. And semua buku ni related ngan aku punyer field and also by read buku yg aku beli, lebih mudah untuk memahami diri sendiri dan orang lain..

Jom ushar buku yang aku beli... Yehaa... Semuanya hanya dengan RM24 sahaja...

RM 5

RM 3

RM 3

RM 3

RM 5

RM 5
Murah kan.. Da la words dalam ni pun senang nak faham.. Buku pun menarik. So leh tambah ilmu. Tak perlu nak beli buku yang mahal2 untuk dapatkan ilmu. Mahal atau murah janji ilmu di dalam buku tersebut.. So sesapa yg suka baca buku pergi la kat Book Xcess.. Memang murah dan macam-macam buku yang ada.

P/S: KENA ABISKAN 6 BUAH BUKU NI DULU BARU LEH BELI YG LAIN... :) MOOD SEDIH SOK KENA PERGI PD. TERPAKSA.. AKU RINDU LURVIEY AKU... :(
0 Komentar untuk "Book Xcess: Berbaloi-Baloi.."

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top