Special Offer

Author

4 Wanita Berjubah : Hati-Hati

4 Wanita Berjubah : Hati-Hati

Salam Semua, Wah.. Minggu ni macam-macam berita yang kite dengar di media. Berita tanah runtuh, permohonan tukar jantina dan ari ni pasal ...

l Awas Perempuan Plastik l

Salam Bloggers... Ari ni ari selasa. Kejap je kan. Pejam celik pejam celik da nak abis da pun bulan 5. Huhu. Emm, smlm ada masalah teknik...

l Sepah dinobatkan Maharaja Lawak l

Salam Bloggers.. Asal la malam ni da la panas pas tu ditambah plak ngan ym buat hal, fb buat hal x boleh nak bukak. Nasib blog bleh bukak....

l 6 Tanda Wanita Meminati Anda l

Salam Semua.. Boringnye.. Ari ni abiskan masa dgn tgk tv je. Rite now pun tgh tgk drama TV3. Ok la.. Ari ni aku nak share apa yang aku bac...

l Lelaki Oh Lelaki l

Salam Semua.. Entri ni lain sikit.. Aku nak hangatkan topik berbicara tentang lelaki. Lelaki oh lelaki.. Lelaki ada mcm2 ragam. Ada macam2...

l I Miss U l

Salam Semua.. Warghh.. entri melankolik lagi.. sekian lama muncul kembali entri sebegini.. Kenapa?? I'm going back tonight to my home...
l Kontroversi Rozita Che Wan l

l Kontroversi Rozita Che Wan l

Salam Semua.. Nampaknye aku terpaksa menangguhkan entri aku yg sepatutnye aku post kerana aku nak post entri ni dulu. Hehe.. Korang nampak...

l Alkisah Kereta Kancil l

Salam Semua... Terasa mcm lama tak update blog.. Tak sempat nak update.. nak kata busy tak jugak.. Kenapa eh.. Aku pun tak tahu.. Ok la be...

l Five Moment Of Infidelity l

Salam Semua.. Wohoo.. ari ni aku nk story2 pasal movie Five moment of Infidelity. Memula confuse aku nak faham movie ni.. Apa la citer ni....
l Blogger Unavailable : Aku Bengang l

l Blogger Unavailable : Aku Bengang l

Salam Semua.. Seharian aku bukan nak post entri terbaru dr siang sampai ke mlam. Bile nk log in je keluar Blogger Unavailable. Nasib blog ...

l Taktik Suami Gatal l

Salam Semua.. Haha.. entri ari ni aku nak share drama sebabak dlm Bujang Sepah Si Lalalitamplom. Erk.. actually aku baru je tgk. Maklumlah...

l Aku dan Teh Tarik l

Salam Semua... Wohoo.. Sekian lama nak post entri ni akhirnya ari ni aku nk citer sikit pasal teh tarik ni. Actually aku ni bukan penggema...

l Canon Powershot A470 Utk Dijual l

Salam Semua... Mlm ni nak jadi bisneswoman jap. Actually kat sini aku nak jual Kamera Canon Powershot A470. Lebih tepat lagi Kamera blogge...

l The Big Hit Movie l

Salam Semua... Ya bertemu lgi ye kite...Emm aku tetiba terasa nak buat segmen movie je.. share ngan korang movie2 yg mungkin tak de di paw...

l Al-Kisah Bloggers l

Salam Semua... Hari ni aku nak cakap pasal blogger-blogger. Walaupun aku bukan otai dan jarang update blog tapi aku masih mengikuti perkemb...

l Gonna Miss Campus Life l

Salam Semua... Practikal da abis... tapi skang bru ada entri nih.. Tak de masa buat post tentang ni.. Sebab abis je praktikal fokus pada l...

l Danger Movie: Aku Tak Percaya Orang l

Salam Semua... Skang mood nak update blog sudah kembali.. Mood nak keje pun semakin menjadi-jadi, senang citer aku dlm mood MANIA. huhu..A...
l Nilai BlogWalking l

l Nilai BlogWalking l

Salam Semua blogger... Entri kali ni khas utk blogger. Tak kisah la blogger otai ke, blogger baru ke yang pasti khas utk sesapa yang ada b...
l Aku Benci Perokok l

l Aku Benci Perokok l

Salam Semua... Emm.. ari ni tetiba emo nak buat entri pasal rokok.. Adoii.. kenapa la wujudnya rokok ni.. Honestly aku memang tak suka bau...

l Apa Kata Hati: Hati Merajuk l

Salam Semua.. Ari ni datang sapu habuk sikit kat NBL ni. Singgah kejap2 je.. Busy... Berbalik kepada entri di atas.. Apa kata Hati? Th...

Aku Rela Tak Kahwin

Salam Semua... Erk.. Statement berani mati dari aku.. Haha.. Ye memang statement berani.. bukan berani tapi tegas menyatakan hak aku.. Blo...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top