l Sepah dinobatkan Maharaja Lawak l

Salam Bloggers..

Asal la malam ni da la panas pas tu ditambah plak ngan ym buat hal, fb buat hal x boleh nak bukak. Nasib blog bleh bukak. Tapi mak ai payah giler nak bukak. YouTube bleh plak bukak. Bangang betul. Hangin aku. Anyway malam ni jom merewang bersama Sepah. Actually aku bru je tgk Maharaja Lawak minggu 8 coz rumah aku tak amik pakej Mustika. Sigh** Time ni la pergi buang pakej ni.
Betul ke Sepah dinobatkan sebagai Maharaja Lawak 1?
Ye memang betul.. Aku la yang nobatkan dorang.

Sapa peminat Sepah kat sini?? Best kan lawak dorang minggu 8 ni. Bak komen Saiful Apek ni la lawak melayu yang betul-betul melayu. Kadang tu aku tak terfikir pun lawak dorang sampai macam tu. Bak kata Adlin Aman Ramli masa Final Raja Lawak Musim 3 yang mana Sepah punye idea Brilliant. Fuyoo.. Aku setuju. Lawak dorang bawak memang best. Tambah plak dorang berkumpulan. Lagi banyak idea dorang. Baru hidup. Hopefully dorg la Maharaja Lawak sepah lawak dorang tahap DEWA..  If dorang tak jadi Maharaja Lawak emm tak tahu la aku nak ckp apa.

Jom enjoy lawak dorang minggu 8 kt bawah ni



Semoga terhibur.. Sekian
0 Komentar untuk "l Sepah dinobatkan Maharaja Lawak l"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top