Special Offer

Author

Curry Mee Yummy

Salam Semua...

Eh... Da khamis da ari ni.. Tak terasa masa berlalu dgn pantas. Badan masih rasa letih (macam la keje sampai lewat mlm kan). Semalam sgt2 happy spent time together with Lurviey. Di sebabkan keadaan yang begitu tertekan hingga membuatkan mukaku ketat setiap kali pulang ke rumah makanya aku lebih suka keluar abis keje. Minggu ni je.. Minggu depan da masuk kem tentera.. Ehh... bukan kem puteri.. 

Semalam keluar cuci mata kat Jusco.. Dapat hilang stress tgk heels and handbag.. Yeahh... Alang-alang datang Jusco time tu la rasa lubang tekak sangat nk mkn mee kari... Ye.. Aku hantu mee kari.. Apa lagi pergi food court sambar satu la. Plan nk mkn kat lain tapi disebabkan kesangapan yang teramat sangat makanya aku menyantap dinnerku di Jusco bersama Lurviey.

Kuah kari cair but still best

Thanks honey- hilang sangap kat mee kari

Puas hati dpt mee kari. Alhamdulillah.

Ladybird!!! Aku mmg suka ladybird

Alhamdulillah.. dapat jugak mkn mee kari.. Da lama da teringin nk mkn.. Nak tunggu makan yang mama lambat lagi.. Sigh** Ari nk mkn apa plak eyh? Rasa mcm nk makan nasi dengan ayam goreng berempah kat Keramat. Terbaik wok... Lepas ni susah la nk mkn lewat mlm mcm dlu.. =(

P/S: Lapar tapi tak tahu nk mkn apa
Tag : personal
0 Komentar untuk "Curry Mee Yummy"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top