Special Offer

Author

Heels Wardrobe

Salam Semua...

Otak ting tong tgk nih

Mempunyai heels wardrobe seperti di atas ini semestinye benda yang wajib aku nak.. Tapi not now la kan.. Rumah sendiri nanti. Tak sabar nk membeli rumah ni.. Attention tu Redzuan Ridz.. Syg mau ini yach.. :) Weehoo... Rasa macam syg nk guna plak.. Bile fikir balik yang tinggi2 tu nk pakai jalan gi mane kan? Shopping? Gile kau nk pakai pergi shopping heels tinggi2. Malam nnti mula la tegang segala urat.. Lepas tu tak leh tido. Erk.. Bercakap berdasarkan pengalaman. Mostly ladies prefer flat kalau keluar shopping. Well shopping/window shopping bukan 1 jam tapi berjam-jam. Orang kaya ckp soul therapy tapi orang mcm aku ckp ni therapy mata. Soul therapy dengan ayat2 suci al-Quran,berselawat,berzikir. :) Bile tgk wardrobe ni teringat kat Kimora. Perghh aku suka gile kat wardrobe die yang mcm kedai da dlm rumah. Kalau la mama tahu aku inginkan wardrobe seperti ini confirm banyak ayat yang kena baca. Hehe.. Love u mama.. I just want to fulfill my inner child needs. Tu la kecik2 da ajar pakai high heels.. Now da besar giler high heels sudah.. Lepas tu semua nak marah aku bile pakai high heels. ALASAN: Kau da tinggi. Wat pe lagi nk pakai heels. Sigh** 


P/S: Nak beli boots plak.. Nak jugak!!


0 Komentar untuk "Heels Wardrobe"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top