Special Offer

Author

Blocked Facebook Pompuan Gedik


Salam Semua...



Mentally exhausted... Kepala pun rasa sakit sgt2 mcm nak hantuk je kepala kat dinding.. Next week kembali kepada rutin seperti biasa. Chasing peoples before Christmas.. Masa untuk mencabar diri sendiri melakukan something yg sememangnye aku tak suke dan ingin mengelak.

Ok tak nk ckp lelebih sebab kali ni aku nak bercakap isu blocked facebook. Ish.. mood tengah bengang nak marah gile ni bila dpt tahu si makhluk yg aku tak suke ni kembali lagi. Wei.. Kalau aku da blocked means aku tak suke la. Tak faham ke.. Aku da blocked dri FB aku and Lurviey tapi kau boleh jugak nak add (bukan jealous tp menyampah nk ada hubungan ngan kau) Gediknye kau ni.. Reason nk add?? As I know kau bukan jenis yg add org lagi-lagi orang yg bukan kawan kau kan.. Tapi sejak bile plak Lurviey aku jdi kawan kau?? Adoii.. Tak payah nk menyemak nak stalk kami la wei..Aku memang hangin betul kalau da cari pasal ngan aku and nk menyibuk ttg life aku and Lurviey.. Tak perlu la nk add bagai.. Kalau org da blocked tu maknenye org tak nak kau dlm list lagi ok.

Kadang-kadang aku rasa mcm ramai sgt betina perempuan murahan dlm dunia ni. Nak2 kat FB. Nak pm konon. Blah la. Tak malu ke gedik-gedik ni? Ok. Zaman moden, zaman teknologi.. Standard la kan. Wak lu. Jaga sikit tatasusila tu or just alim-alim tikus kucing je kau ni? Ops... Nasib kawan aku tak de gedik-gedik ni cuz aku bukan jenis yg gedik and aku akan mengelak  daripada make frens with gedik peoples. Sorry I'm not interested with Gediks Communities. Sekian 

P/S: Tak suke means tak suke ok??


Tag : emovere
0 Komentar untuk "Blocked Facebook Pompuan Gedik"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top