Special Offer

Author

Comelnya Duit Kertas Baru 2012

Salam Semua..

Ketinggalan 100m ke belakang  sebab lambat update entri ni. Balik dri dinner ngan Lurviey da malas nak on lappy sebab da letih da.. Ok tak nak mengarut lelebih. Korang sure da tgk duit kertas dan syiling baru Malaysia kan..kan..kan... Perghhh cantik siot..









Agak-agak lepas ni aku lebih jadi seorang yang menabung tak? Ye la sayang kot nk guna duit nih.. Rasa janggal plak tgk duit RM20 tu. Selamat ni seploh hinggit dua keping but nanti hanya sekeping je.Duit syiling pun ada jugak???



Duit 50 sen ngan 20 sen tu mcm tinggi je nilai die kan. Sebab warnanye emas gitewww.. Letak dlm tabung transparents ni cantik ler. Ingat dulu time kecik-kecik duk main Saidina ngan adik beradik aku. Duit die kecik tapi warna warni. Ke main beli hartanah banyak tu.. Tapi in real life lambat lagi ler nk merasa. InsyaAllah panjang umur dpt beli hartanah. 


Btw, menurut Bank Negara, not wang Ringgit Malaysia ini akan digunakan secara meluas bermula Julai 2012.  

P/S: Raya tahun depan mesti best duit raya da berwajah baru, lagi2 RM20 :)
0 Komentar untuk "Comelnya Duit Kertas Baru 2012"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top