Special Offer

Author

Cuti-Cuti KL 2011

STICKY POST (during weekend).. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY 

Entri ini akan diupdate dari masa ke semasa. Those yg tak tahu nk jalan kat mana weekend bleh check kat bawah ni :)
(9-11hb)

Salam Semua..

Da buntu nak pergi mana?
Perlu kan Tips Percutian Bajet? Klik sini

Tak tahu mana nk pergi weekend ni?

Balai Seni Visual Negara


Aktiviti Terkini Kat Balai Seni Visual Negara

  • Malaysia Art Book Fair 2011. Info klik sini
  • Pameran Konseptual. Info klik sini
  • Koleksi Batik Balai Seni Visual Negara. Info klik sini


Muzium Negara







 Aktiviti Terkini Kat Muzium Negara

  • Program Pendidikan Muzium Negara. Info klik sini
  • Pameran Keajaiban Khazanah Kapal Karam
  • Kuiz Cuti Sekolah Muzium Negara. Info klik sini

Putra World Trade Centre (PWTC) 


  • Facon Education 2011. Info klik sini

 Zoo Negara


Aktiviti Terkini kat Zoo Negara

  • Orang Utan Awareness Week .

Bile buat entri ni baru aku tahu banyak tmpt yg ada event tpi aku tak pergi.. Muzium Negara memang tak penah pergi.. Sian kan kat aku.. Ye la zaman sekolah dulu time ada lawatan haram mama aku nk kasik pergi. Atas sebab keselamatan. Makanya aku pun tak pergi. Lurviey... bawak ur dear ni pergi situ. Huh.. buat malu je duk KL tapi tak pergi.. So buat sapa yg tak thu nk pergi mne weekend ni jom pergi kt tmpt2 kt atas ni. Selamat Berhujung Minggu. :)


P/S: Excited nk berjimba.. 


0 Komentar untuk "Cuti-Cuti KL 2011"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top