Special Offer

Baby ada jual tak kat Shopping Complex?

Salam Semua.. Letih daripada kem kepimpinan di PD masih terasa ditambah keletihan di PWTC ari ni lagi membuatkan aku terasa lemah dan kura...
Aku Memang Cemburu

Aku Memang Cemburu

Salam... Just short entry.. Lately I'm so stress.. Byk benda nk fikir...lagi2 tempoh as student just tinggal 25 hari lagi.. Di mana ma...

Lelaki Suka Berlagak Bujang

Salam Semua.. Yeayyy.. Ari Jumaat semakin melabuhkan tirainya... Emm bleh la rest. Actually this entri aku da buat ahad yang lalu.. Cumeny...

Reaching For the Star Program

Salam semua... Emm first skali aku nak kata (lebih senang citer aku nak jerit) Aku rinduuuuuuuuuuuuuuu Lurviey aku, Aku rinduuuuu Family a...

Book Xcess: Berbaloi-Baloi..

Salam Semua... Malam sudah... Ari ni sangat2 letih sebab ari ni ada Training untuk RSBS.. Tapi ttg training ni esok la aku update lagi. Me...
Gloomy Monday

Gloomy Monday

Salam Semua... Short update before tido... Emm anyway baru je balik dr masjid jamek.. jalan-jalan n beli shawls.. hehe... Thanks Lurviey ku...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top