Once you choose hope, anything's possible

Menang Giveaway ShalimarYusofDotcom 2021

 Assalamualaikum... 

Menang Giveaway ShalimarYusofDotcom 2021 | Tak sangka betul boleh menang giveaway anjuran blogger Shalimar Yusof ni. Tau pun sebab Sha datang komen kat blog. Alhamdulillah rezeki..

 


Dan tak sangka pula aku adalah peserta terakhir giveaway ni. 

Dekat 2 pagi tadi aku baru buka email dan nampak Sha ada email untuk whatsapp. Nak whatsapp lewat sangat dah ni. Apapun terima kasih Sha.


P/S: Mentang mentang esok cuti, breakfast dah siap, aku tidur lewat . Esok pagi sampai malam makan rendang ayam je. Mudah ! 


8 Comment for "Menang Giveaway ShalimarYusofDotcom 2021 "

Tahniah naniey.. Amboiii pepagi makaan rendang eh haha.. Kita pun br plan nak masak rendang daging arini😁

Tahniah naniey!! Rezeki jd peserta terakhir.. hehehe

Alhamdulillah. Tahniah Naniey. rezeki menang :)

Tahniah.. Alhamdulillah.

Tak sia2 join kan . Alhamdulillah. Tahniah

Alhamdulillah, tahniah kak naniey! ;)

Back To Top