Special Offer

Author

Iklan Gas Petronas yang Penuh Aksi

Assalamualaikum

Tetiba aku rasa energetic after tgk iklan Gas Petronas kat SINI. Ish.. Agak-agak kalau call order Gas Petronas, dorang dtg mcm tu tak?? Kalau la mcm tu, alangkah bahagianya suri rumah.... Bayangkan tgh syok nak masak utk suami tetiba gas plak abis.. Parah... Suami balik keje, makanan tak siap masak lagi. Huh.. aku bercakap macam aku dah bersuami plak ek. Apapun sila layan video kat bawah ni..


Terbaik ar iklan ni. Energetic betul pekerja tu dengan penuh bergaya. Kalau la semua bekerja macam tu.. Majikan pun bahagia, pengguna pun setia.. :) 

Pesanan tidak berbayar: Kalau gas abis dial no ni 1-300-888-427

P/S: Bestla org ada dapur bleh masak.. :( .. Aku rindu nk baking choc cake



2 Komentar untuk "Iklan Gas Petronas yang Penuh Aksi"

nanti klu naniey dah baking cake jgn lpa antar kat ayu..hehe

hihi ayu pun besa2 ja..mak yg pandai..tula dulu taknak bljar dari mak sekarang baru ayu teringin..IsnyaAllah kita belajar sama2..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top