Special Offer

Author

Karaoke Anywhere

Assalamualaikum

I told you that this is freakin weekend (yesterday). Damn so bored. After settle buat DIY Envelope then karaoke la plak kan. Release tension... Da lama tak jerit kan so kite jerit ngan lagu. Walaupun suara tak sedap, pedulik hape aku. Bukan ada orang pun..  Dengan Karaoke Anywhere, kat mana-mana pun bleh karaoke. 

Inilah yg dimaksudkan oleh aku. Hehe.. Sila abaikan e-mail yg tak dibukak tu. Tu semua notification facebook and segala benda jenis bisnes yg kebanyakkannye pasal promote ubat kuat. Damn...


So, lagu pilihan aku adalah Words from BeeGees. Syok woo nyanyi dlm bilik melalak sebab rumet aku belum balik lagi. Heaven la kan memekik sorang-sorang. Kakak bilik sebelah pun tak balik lagi, so maknanye orang tak dengar la aku melalak. 


Pasang earphone kat telingan.. 3..2..1 then keluarlah lyric die. So nyanyi la. Bleh dengar suara sendiri. Macam dlm bilik karaoke la. Org introvert mcm aku ni memang tak leh bawak tmpt mcm tu. So biarlah aku mcm ni. Janji bahagia, duit tak abis and orang tak sakit telinga dengar suara aku.


Da abis nyanyi, try dengar balik performance aku. Kononnye la. Wahaha.. Gelak guling-guling aku dengar suara sendiri. Pitching lari, vokal tak de. Sebab aku dilahirkan bukan untuk jadi penyanyi. So aku tak kisah pun. Watchaaa..


So sapa yg ada iPhone,iPad tu install la. Mcm-mcm ada kat App Store tu. Pilih je. Nak yg free nak yg berbayar. Semua ada. Berita, Agama, Games, Music, and banyak la. Berkembanglah secara positif sejajar dengan perkembangan teknologi. Dlm berhibur, ilmu jangan lupe sebab tu harta yg paling bernilai. *tetiba plak nk bagi speech kat sini.. 


P/S: Esok cuti tak tahu nk buat apa.. :)

7 Komentar untuk "Karaoke Anywhere"

wohoo..syok nampak..boleh melalak suka hati..huhu

wahh beznya naniey..jom karok lama xnynyi..hehe

wah....syoknya..!
hari2 boleh karoke macam ni... :)

ni namanya karoke syok sndri..haha.. esok deqla plak nk karoke syok sndri bersama hubby..eh syok berdua..haha

@ayu: best sengsorang..
@cik nur: kdg je nur. time nk melalak tu baru carik
@deqla: wah.. bestnye deqla.. da plan nk buat apa utk esok :) hv fun

wah...bestnya..tp naniey jgn sampai hilang sore plak sudah..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top