Special Offer

Author

Namaku Bukan Maria

Assalamualaikum

Yeayy da nak masuk hari Ahad, then Isnin masuk ofis mcm biasa.. Weekend kali ni memang tak best. Kadang aku rasa mcm nk keje je Sabtu and Ahad. Bosan giler.. Aku rasa kalau korang kat tempat aku pun memang bosan. Terperuk je dlm bilik and kat hostel. Tak de keje. Tak suke!!!

Namaku Bukan Maria sebab Namaku Adalah Nani. Huahaha.. Ok actually Namaku Bukan Maria ni adalah sebuah novel di karang oleh Ibnu Ahmad Al- Kurauwi. Novel ni aku amik atas kete Lurviey tahun 2010 lagi tapi sampai skang belum abis baca lagi.. 


Novel ni ada 410 muka surat tapi yang aku baca tak sampai muka surat 100 lagi. Dulu zaman sekolah memang aku suke baca novel tapi tak pernah beli la novel. Aku pinjam kat library sekolah je. Kejap je abis baca. Mostly novel yg aku suke baca keluaran Alaf 21. Bile tgk keluaran lain aku rasa mcm tak syiok je nk baca.


Novel Namaku Bukan Maria ni mcm novel patriotik lagi la take time utk aku habis. Tapi aku rasa mcm tak abis je. Biarlah menjadi koleksi kat rak buku aku. Skang da tak suke baca novel cintan cintun sebab bagi aku novel ni melampau sgt citer die. Sampai diawang-awangan. Better aku baca true story. Yg memang happen in real life. 

P/S: Tak kisah la novel ke, majalah ke, janji membaca kn? Mesti dpt something kan dri membaca.. :) 



2 Komentar untuk "Namaku Bukan Maria"

nur pun lama tak baca novel..bila tgk novel dlm entry ni, rindu lak rasa nk baca novel ..huhuh

dulu tak reti bca novel sbb tak sabar nk tau ending..sekarang dh pndai..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top