Special Offer

Author

Nasi Dagang Ikan Tongkol

Assalamualaikum

Gempak tak punye Wordless Wednesday: Wedding Planner? Hehe.. Yg tu akan datang kite citer. Kepada Cik Nur, rempah nasi minyak tak de lagi, so belum ada bau lagi la. Kepada Cik Ayu, bukan nk cri Wedding Planner tapi nak jadi Wedding Planner. Kalau boleh semua nk wat sendiri (mampukah?). InsyaAllah... Tu kisah hujung tahun dpn.. Lambat lagi. Malas citer (Self Denial + Rationalization)

Ok pagi ni breakfast Nasi Dagang Ikan Tongkol. Perghh rasa mcm duk kat Terengganu plak.*mouthwatering sambil menaip entri nih. 


Di sebabkan malas nk beli breakfast, so kirim je la kat Huda suh beli nasi dagang. Nk rasa jugak. Da lama tak makan. Nk harap balik rumah memang lambat la. Rasa mcm esok nk kirim je lagi. Bleh tak Huda? 
Makan Nasi Dagang pandai tapi buat.. TAK TAHU.. Emm perlu ke belajar? Ok bai.. 

P/S: Teringin makan pulut and kari ikan. Tapi... tak de org jual..
P/S/S: Ada kejutan utk pengomen tegar blog NBL =)


8 Komentar untuk "Nasi Dagang Ikan Tongkol"

hehe ingt naniey tgh cari..hihi.mana tau bau nasi myk dh dkat ni..
ayu pernah sekali makan nasi nagang..trus jtuh cinta..sedap!!

same la ngan sy..
pagi neh makan nasi dagang +ikan tongkol..mmg nyummmmehhhhh!!

same la ngan sy..
pagi neh makan nasi dagang +ikan tongkol..mmg nyummmmehhhhh!!

wooo..nasi dagang...sejak tak berjiran dengan orang terengganu, memang tak rasa dah la nasi dagang ni..huhu

Laa..ingtkan tadi bau nasik minyak..mcm mana boleh tertukar nasi dagang lak ni..hihihi.

hujung tahun depan bunyi mcm lambat, tapi masa sekarang ni cepat sungguh blalu...kan.

wow sedapnyerr .. teringin jugak nak makan .. nanti blanje eh :)

deno jarang makan nasi dagang walaupun deno org terengganu.. deno lebih prefer nasi lemak atau kuih2 je kalau pg2... nasi dagang kalau nak mkn, biasanya ma buat kalau ada buat tahlil, solat hajat ke.. macam tu la.. kalau hari raya ramai la org buat nasi dagang tapi ma deno tak buat la sbb kat umah deno, tak ramai suke nasi dagang... huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top