Special Offer

Author

Penang Curry Mee

Assalamualaikum

Hari ni dah hari Jumaat, kejap je masa berlalu. Less than 2 week nk masuk bulan 5, then 6789...then 2013. Semoga Allah memelihara kesihatan aku dan panjangkan umurku ini. Amin.. 

Ari ni nk ckp pasal makan. Lately ni aku hanya amik nasi time siang je. Kalau malam da tak terasa nk mkn nasi da. Nak mkn benda lain. Tapi kalau waktu siang tu, tahap lahap nk mkn nasi memang tak terkata. Rasa nk marah org pun ada bile tak dpt nasi. Bile dinner, Lurviey ajak mkn nasi tapi aku mcm tak boleh nk telan plak. Sian Lurviey. Nasib Lurviey ni jenis ok ok je. 

So semalam time dinner aku makan Penang Curry Mee and Lurviey mkn Honey Chicken Rice. Apapun mee kari tu tak sesedap air tangan ibu. Betul tak? Kadang tu even mama masak lauk biasa je bagi orang lain but for me tu la makanan yang sedap. Power kan air tangan ibu?

Kesimpulannya, bersyukur Alhamdulillah dapat lagi aku menikmati kelazatan makanan yang aku suke. Kepada peniaga tu kalau menjual jangan la nak sembelih org sesuka hati. Tak baik tau.. 

P/S: Pes Tom Yam tertinggal, so kena la beli baru.. :P


6 Komentar untuk "Penang Curry Mee"

sedpnya rasa teringin la plk..mcm ayu la klu lunch dh mkn nasi..mlm xnk nasi dah.hehe

Tag - http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/ms-zayyad-giveaway.html

tag kamu :)

http://chikimaruko.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

nur kureng suke mee kari.. tapi honey chiken rice tu nmpk sedaplah..!

dua2 nie deno minat... biasanya deno makan mi kari kat secret recipe, mmg best! dah la byk, slalu tak habis! hehe... nasik aym pulak mmg peberet dari dulu.... best kan! :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top