Special Offer

Author

Pernah Kena 'Prank' -April Fool

Assalamualaikum

Sapa pernah kena prank 1st April? Macam bodoh je kan? Nama pun April Fool lau translate balik April Bodoh. Ari untuk mengenakan orang, memperbodohkan orang dengan lawak yang kadang kala tak masuk akal dan bertempat. Bagi mat saleh memang dorang leh accept. Bagi orang kite ni leh accept ke? Aku memang tak leh accept nk prank or perbodohkan aku sorry la. Nasib aku tak pernah kena. Hehe.


Time duk hostel zaman sekolah dulu,1 April ni memang aku ingat sebab senior ni jenis yg masuk air, mengenakan budak junior la time semua org da tido. Tak masa mane senior masuk bilik conteng muka junior pun tak tahu la. Junior lak tido mati tak sedar muka da kena conteng. Yg penting aku tak kena. Aku cari sampai lubang cacing sapa buat kt aku.  

Tu kisah kat hostel, tapi kalau kat sekolah belum sempat orang nk kenakan aku, aku akan ckp 'April Fool'. Jangan suke memperbodohkan atau mengenakan orang nnti leh hilang kepercayaan. Kalau org yg jenis tak kisah tu korang kenakan la selalu.. Aku sokong. Tapi aku jenis yg kisah. Sekali kena memang susah la aku nk caya kat orang. Sebab tu jugak la aku susah nk percaya kat orang.

So, apa pengalaman korang? Pernah kena prank? Ada plan nk kenakan orang ke esok? 
Kalau nk prank org tido cer tgk kat SINI.. nk tergelak aku tgk and baca..

P/S: Tgk cite cina tapi tak de subtitle.. Buat-buat paham je la..




4 Komentar untuk "Pernah Kena 'Prank' -April Fool"

ayu pun sama..prnah gak kena april fool masa dok asrama..bangun2 muka kena calit arang..hehe

pernah..malas nak ingt..sakit hati..!

nak buat boleh tapi biar berpada pada :-)


ps : mohon bantuan 'like' sesuatu boleh?

rasanya masa sekolah rendah dulu adalaa kan,tpi biase2 jer..lepas tuh mmg xde dah kena..even masuk asrama pun xde pe..releks jer..senior2 semua berhemah gitu hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top