Special Offer

Author

Sampai Hati Awak...

Assalamualaikum

Girl : Awak.. Saya nak bagi hati saya kat awak tapi elok-elok eyh sbb hati saya ni sensitif.. Mudah pecah. 
Boy: Dengan muke toya tgk kat hati like WTH bagi aku benda mcm ni. Huh...


Maka hati pun jatuh berkecai.. and the worst part is when the boy said "it was worthless anyways" and the girl crying

Kesimpulannya jagalah hati perempuan.. Jangan nak suh perempuan je jaga hati lelaki. Kenalah "saling-menyaling" menjaga. Kalau benda lain pandai je nk suh saling membantu bekerjasama bagai tapi part jaga hati perasaan ni mcm susah je. Kadang kesian kan kt orang yg dipermainkan. Lagi kesian kalau kena prank ngan org yg kite syg like Ani Mayuni kena dulu. Perghh.. Dahsyat.. Oleh itu bergurau la secara berhemah. Jangan sampai melibatkan maruah diri dan harga diri. Hancus relationship... :)


P/S: Tiada kena mengena ngn aku :P

Tag : emovere, personal
6 Komentar untuk "Sampai Hati Awak..."

betul tu..kalau masing2 jaga insyaAllah kekal lama;-)

Hm .. entahlah .. hati lelaki sukar untuk diketahui dan dirungkaikan .

hmm, ganas nye boy dalam gmba tu. hehe. tapi kan, lelaki mmg unpredictable kan? takut rasa nye.

lelaki x sensitif dgn perasaan perempuan..

hi.. jom join segmen pka nak..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

terima kasih :)

suatu hari nanti, lelaki tu akan myesaL...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top