Special Offer

Author

Restoran Atap Atap Portugese Ikan Bakar

Assalamualaikum

Sapa pernah makan kat Restoran Atap-Atap? Lame plak tak buat review tempat mkn. Kekangan masa membataskan aku utk keluar jalan-jalan cari makan kat luar. Sebaliknya hanya mampu jalan-jalan selongkar almari makanan dlm bilik. Wahaha.. Selama ni asyik duk citer pasal Nuri Seafood, Gerak 21 then Uncle Chili. Boring kan? Kali ni tempat baru plak.. Dengan gamble dan selamba je aku and Lurviey jalan masuk je dlm Restoran Atap-Atap.


Layanan yg super istemewa dari pelayan Restoran Atap-Atap ni. Dari luar da senyum lebar sampai telinga. Ok dpt menu apa lagi belek sampai tak lunyai la. Tetiba plak tak tahu nk mkn apa *garu-garu kepala. Before masuk kebulur tahap nk marah org. *sigh.Then, both of us decide nk mkn nasi.


Tekak melayu waktu lunch cari nasi jugak. Sapa nk mkn sini sile terjah alamat yg tertera..



Kalau di Uncle Chili aku suke order Lemonade Sour Plum but kat atas-atap aku try Sour Plum with Calamansi. Super duper sedap untuk membasahkan tekak. Next time nk order lagi. :P . Lurviey plak order Lipton Tea Ice.


See tempat die pun cantik kan? Quality not so good sebab tangan shaking and guna fon je.


Nasib time ni tak ramai org tapi time da nak balik tu org ramai mula masuk. Fuhhh.. Nasib baik cepat.


Inilah yg aku order. Yg pasti start with Nyonya ___  . Yg penting sedap and berbaloi. Alhamdulillah...


Saturday yg penuh dengan unexpected things we did together. Physically exhausted but I'm so happy. Then Ahad we lepak again.. Had a great weekend!!!!!!!! Thanks honey...


P/S: Teringin masak lemak daging salai..


5 Komentar untuk "Restoran Atap Atap Portugese Ikan Bakar"

wahh mcm best ja tmpt pn nmpk eksklusif..mcm pnh dgr..blh la ayu cba nti.hehe

ermmm .. Chenta pun g sini amik air tu sedap kan ... ^____^

teringin nak cuba mkn kt c2..huhhu

so tempting...aish lapar la plak...

nmpk cam sdap...hrga cmna plak?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top