Special Offer

Author

Segmen: Blogwalking Sampai Lebam

Assalamualaikum

Terima kasih Deqla sebab jemput join segmen. Sapa nk join klik banner cantik kat bawah ni. 




Di sebabkan esok cuti and ari ni tak dpt keluar ngan Lurviey so leh la blogwalking sampai lebam. Memang lebam la mata sok pagi. Pagi sok ada agenda lain plak. 

Kenapa mesti Blogwalking kat blog aku?

Emm sebab blog aku ada info-info yang mungkin korang perlukan. Tak caye? Selongkar la label kat bawah ni. Banyak info korang leh dpt. Then bile korang selalu jenguk aku, automatically aku akan menjenguk korang kembali.


Mangsa tag aku?? Sapa eyh? Pening la nak tag sapa.. Emm aku nk tag...



P/S: Jauh dimata dekat dihati ...


Tag : join segmen
14 Komentar untuk "Segmen: Blogwalking Sampai Lebam"

dari blog nani ni jugalah nur terpengaruh dengan kopiko..hihihih.. :)

dari segmen yg sama..gud luck yee..(^_^)

mekaseh sudi join segmen deqla..senarai peserta telah diupdate..selmt berblogwalking smpai lebam ye...hihi... good luck !! :)

Hoki: FT: MALAYSIA 2 vs 1 Pakistan
Malaysia won the 7th Junior Asia Hockey Cup for the first time in history!! MALAYSIA BOLEH!!

salam,,saya dtg singgah melawat,,dri segmen sama..jom jenguk sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html
thanx:)

blogwalking. dr segmen sama. :)

Datang Blogwalking Sampai Lebam..

jom blogwalking ke:

http://kumahuitu.blogspot.com

terjah sini dr segmen sama .. jom BW sampai lebam ke blog sy plak n follow sini ..

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Salam singgah dri segmen yg sama..da terjah cnie..jum terjah n bw blog ifa sampai lebam..hehe..=)


http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

salam persahabatan di dunia blogging

fly sini dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

singgah balik ye ^___^

segmen yang sama.

><
http://hafiziqin.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

dtg dari segmen yg same. good luck dear. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top