Special Offer

Author

True Crime : Serial Killer

Assalamualaikum

Finally, jumpe jugak buku yang aku cri 2 tahun lepas.. Before this pinjam kat library je. Tapi tak abis baca. Tak berkesempatan nk baca. Busy ngan assignment and cari klien utk counseling session. Last-last kena denda sbb hantar lambat. Ada sapa-sapa minat baca pasal criminal? Kalau minat leh la dapatkan buku True Crime kat Book Excess. Tak nak yg True Crime leh amik Fiction punye. But for me aku lebih suke baca yg True Crime sebab nk relate ngan abnormal behaviour. 


Dulu pernah berangan kejap nak jadi Clinical Psychologist. Kononnye masa tu berkobar-kobar sebab belajar pasal Abnormal Psychology. Then now aku rasa mcm tak yakin nk involve dlm bidang tu. Minat masih ada but kena ada Master dlm Psycho dulu la. Baru pro sikit. Those yg ulat buku tu bleh la terjah kt Book Excess. Harga sgt la berbaloi-baloi.. Murah giler..  Next target is Encyclopedia Serial Killer. Tapi buku tu kena order dari luar.. Damn.. Sedikit info those yg tak tahu pasal Serial Killer yg famous Ted Bundy, Albert Fish, Jack The Ripper and ramai lagi. Tapi name yg aku sebut tu selalu tercatat dlm buku psycho *mcm good2 je nk inform pasal ni :P Kongsi sikit je sebab aku bukan tahu byk. Nk kena gali lagi byk. Tpi dlm menggali ilmu dunia kena gali jugak ilmu agama dan akhirat. Ok Bai..

P/S: Letih tapi happy.. Thanks Lurviey..


2 Komentar untuk "True Crime : Serial Killer"

macam menarik..hehe naniey nnti buat review sal buku ni..hehe

mmg menarik.. lebih menarik kalau thu pasal jack the ripper. leh check dlm web pasal die. Especially pasal surat yg die tulis guna darah mangsa.. Kejam..InsyaAllah nnti naniey wat review :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top