Special Offer

Author

Akhirnya Dapat Jugak

Assalamualaikum...

Bulan lepas teringin nk mkn rambutan tapi mcm susah je nak dpt kt KL yg fresh.. Kalau masuk supermarket pun yg tinggal yg da nk buruk da.. Apa daa.. Da la mahal..

Td ptg ke bandar Pasir Puteh sat then nmpk ada org jual rambutan gading.. Adik aku da suh papa stop bile nk balik nanti.. Memang murah la.. Aku baru balun 23 biji.. Tak berani nak hadap byk.. Kang tetiba lelah susah plak.. Lusa nk ke terengganu then pahang plak.. Buatnye batuk memang confirm teruk la.. Bab mcm ni memang kena pantang.. Last aku teruk batuk sampai tak leh tidur baring masa form 4.. Sejak ari tu mmg aku berjaga2 la.. Disiplin!!!

4 Komentar untuk "Akhirnya Dapat Jugak"

Apa maksud "baru" 23 biji.. huhu.. btw, selamat hari raya =)

kalau batuk nnt cemana? haaa. tc taw!

kalau dapat hadap, mmg sedap xhengat..!
tapi kena hati2lahkan..skarang cuaca tak menentu...

atas buah rambutan tu buah apa

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top