Special Offer

Author

Ruang Tapak Iklan

Assalamualaikum


Sudah lama nak publish entri ni tapi ku tahan-tahan jugak. Tapi without action memang sampai bile pun akan duk kat tempat yang sama. Ye dok?? 

Agak-agak la if aku bukak  tapak iklan ada ke yang nak sewa *wondering. 
Ok lah.. Ini traffic bulan lepas kat Nuffnang. Tak de la gempak mcm blog otai lagi.


 Kalau ikut Alexa pula



Baru je berjinak ngan Alexa. Dulu langsung tak kisah pun. Tapi sejak dua menjak ni cuba untuk up traffic lebih dari yang ada skang. Kata nk bukak ruang iklan kan. Haruslah serious!!Harapan aku ranking tu makin better and better la. Alexa ni selalu naik turun. Ranking blog aku kat Malaysia hari ini 9559. Otak ranking lagi gempak la.

Ruang iklan yang ditawarkan hanya untuk Blogshop sahaja. Will update more soon... 

Those yang berminat untuk letak secara percuma utk dua minggu boleh la sediakan


  • Banner (125 X 125 Pixels)
  • Link ke tempat yang anda nak tujukan ..
  • Emelkan ke nanieybarnieylurviey@gmail.com 
Pengiklanan bertulis dan review atau pemberian barang untuk review boleh email ke nanieydotcom@gmail.com


11 Komentar untuk "Ruang Tapak Iklan "

wahhh..tingginya trafik ko dik!!!bestt!

tinggi kot traffic kat sini. nasib tak pernah jam. hehe..

Terbaiklah traffic nani..!
mcm mana nak dapat traffic macam ni..hehehe

perhhh, tinggi jugak traffic u :)

mak aii tinggi sungguhlah trafficnyer2..huhu mcm mana bayaran kalu nak letak iklan??

uish..trafik menggunung!
nak sikit..hehe..

bestnye traffic.. rasa nak iklan kat sini la :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top