Special Offer

Author

Seminar Kaunseling Kebangsaan

Assalamualaikum

Setelah dua tahun di peram dan akhirnye ari ni cukup 'tempoh matang' untuk di publishkan. Perghh.. Tak beragak nk peram sampai dua tahun kan?Actually mood kerinduan zaman belajar dulu. Paling rindu bile dapat conduct program. Seriously suke sgt bile dpt conduct program even stress tahap nk jadi hulk sbb bermcm-mcm kerenah anak-anak buah kite. 

Ni ketika event Seminar Kaunseling Kebangsaan 2010 di mana UM jadi tuan rumah and universiti yang ada counseling course dijemput hadir ke seminar tersebut. Tak kisah la kaunseling pendidikan atau kaunseling saje.Yang best masa hari kejadian is.. dapat jumpe member aku from UMT. Sorang lagi from UPSI tapi die tak datang. But sadly she mcm a bit sombong da now. Tak pe lah. Biarkan die. :) 


Tadaa... ni coursemate aku. Dorang handle pendaftaran student yang datang on that day. Aku? Aku punye tugas da settle cuz aku bahagian designing VIP books and sediakan segala isi-isi kat dlm tu. Yg best team aku semua buat keje. Thanks pada junior yg sudi kejar Timbalan Naib Canselor and Presiden Persatuan Kaunseling Malaysia(PERKAMA) utk dptkan teks utk dimuatkan dlm buku tu. 


Me and Wan Yong.. She's from Penang. After grad terus lost contact and aku pun tak tahu apa die buat now. She's a bit brutal.After grad aku terus meyepikan diri dari dunia kaunseling. Invitation utk seminar and bengkel aku da tak pergi. Tawar hati sudaa.

Teringin nak sambung study balik. Tapi mesti tak sama sbb bile sambung study, kawan-kawan baru kebanyakkan yang tua-tua tapi banyak pengalaman. Belum berkesempatan utk call tanye pasal course yg aku nak apply. Belum tiba masanye lagi kot. Focus pada here and now. :) 

Setuju tak dengan penyataan 'bile da abis belajar, mesti akan rindu balik moment nk belajar' ? Skang aku akui kata-kata ayah su aku. Yes, aku rindu zaman belajar. Paling best zmn kenal Lurviey. Hehe..

P/S: Satu tgn buat header satu tgn pegang phone and ckp.. :P Tak sempat nk BW lgi. :)


12 Komentar untuk "Seminar Kaunseling Kebangsaan "

wah cute jer nanie..slim nye..tinggi pula...akak pun minat kaunseling ni

wahh..peram smpai tempoh matang? haha.. nanie ni tinggi ye orgnye.. kurus slim river je.. hihi

hai darling..wah..wah..blog.chanteknye..follow aku.fadillah smkjpshas

serius rindu sgt zaman belajar. huhu..

*terserlah ketinggian nani di situ. ;)

betul..rindu sgt2.. :)

psst..nani tggi mcm model laa....

sebut pasal PERKAMA, kiteorang ada plan nak buat program dgn PERKAMA tu. tapi bila tu wallahua'lam. Doakan yg terbaik utk kami taw hehe ;)


p/s: amboii cer cite sikit zaman kenal en. lurviey tu plak. kikiki :p

first time tgk gmba naniey full. serius lawa. pehhh macam model. naniey, nak tips.

lawa sangat. subhanallah. :')

dasyat.. 2 tahun peram.. hehehe..

eh tingginya nani ni upenya yer...

brp tggi nani..? akak sk betoi tgk org tinggi hihii

mak aii..dear awak nie tinggi betullah kalau nurul berdiri kat sebelah mau mcm langit n bumi.terasa ketot.hahaha

rindu gak zaman studi..tak fikir banyak

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top