Special Offer

Author

Minggu Setem 2012

Assalamualaikum

Rasanye tak terlambat lagi nk up entry pasal Minggu Setem 2012 nih.. So bagi sesapa yang tak tahu ke mana nk spent time weekend ni boleh la ke AEON AU2 Setiawangsa Kuala Lumpur. Selain daripada Minggu Setem 2012, MAHA International 2012 akan bermula esok (23 Nov hingga 2 Disember).  Tapi hari ni nak highlight pasal Minggu Setem 2012. 

Di petik dari laman web Pos Malaysia 


Bagi kaki setem sila terjah ke AEON Setiawangsa ok. Rugi la if tak pergi.  


Yang menarik aku untuk pergi adalah ini - Cetakan wajah sendiri di dalam Setemku.. Harga RM20.00


Selain itu ada juga overprint Minggu Setem 2012- Harga RM5.00


Ada juga Passport Minggu Setem 2012. Percuma.. Tapi mengikut terma dan syarat. 


Sapa suke collect stamps?? Anyone? Mesti da banyak setem terkumpul kan? Teringat zmn sekolah aku tulis hobi aku kumpul setem but sekeping pun tak de. Itu hobi orang kaya kot. Eh??

P/S: Tak sbr esok... 







15 Komentar untuk "Minggu Setem 2012 "

Naniey, best kan ada benda2 macam n..dulu2 suka kumpul setem..skrg da tatau ke mana dah album setem tu

wahh mcm best dlu rjin gk kumpul setem.hehe

Haih, tak dapat pergi. Sangat-sangat busy sekarang ..

td ada dgr kt radio pasal ni....mesti banyak koleksi setem kt sana kan :-)

setem upin ipin..comel giloss...x pegi la nmpknye..hubby bz koje..huhu

akak xminat plak kumpul setem.. hihii

*naniey, akak nk tnya, akar kayu apa yg nani mkn tu?.. nani mmg sama kes dgn kak ina ke? hormon normal tp kelenjar bgkak?

lps minum air akar kayu, brp lama bgkak tu ilang?...

Time belajar suka sangat kumpul setem. sejak dah kahwin ni malas dah nak kumpul..hehehe

dulu time ramai kawan yg asyik utus surat rajin jgak kumpul..sbb mostly dari luar negara..dpt setem pon mcm2 jenis..tp skarang kekangan masa buat husna dah lupa smua..=(

menariknya yg boleh letak gmbar sebdiri tuu..mesti syg nk guna..=)

masa sekolah dulu suka lah, siap masuk kelab filateli lagi. tp dah hilang mana xtau setem2 tu. huhu.. bila ingt balik sayang pulak.

dulu sekolah pun tulis hobi kumpul setem tapi tak buat pun, rembat buku2 stem kakak yg rajin kumpul stem..kakak plak da masok asrama hahah senang la tibau buku2 stem dia wakakakaka

dulu adalah buku stem..hihihi..nani, setem berwajah sendiri tu rm20..? syoknyaaa....!

kalau dekat lama dah nur pegiiii..

dulu rjin kumpul..mcm2 negara dya kumpul..haha..skrg buku2 setem tu xtau kt mne

eh..eh..dekat umh ciksu la..
nak pergi tak errkkk..? hehe

jom naniey ;D

ank buah ciksu suka collect setem.
dulu2 ciksu collect setem pastu bagi kat dia..

sungguh terharu :D

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top