Special Offer

Author

Renew Bloglist Wajib Terjah

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu. Yg balik kampung tu selamat bercuti, selamat bergumbira bersama yang tersayang. Aku tak cuti sebab da abis cuti. Minggu ni rasanye aku tak join lagi kot Master class sebab nk settlekan bilik aku dulu. Byk benda nk kena settlekan before aku............. 

Btw short update ni. Actually aku nk renew bloglist aku which is blog WAJIB TERJAH. Wajib terjah bile ada entri je la. Kalau tak silap aku yang pengomen tegar tu aku da letakkan da. Cume mungkin ada yang aku ter'miss'. Jadi untuk mengelakkan daripada aku termiss terjah blog korang---->

TINGGALKAN LINK DI RUANG KOMEN.

Mudah je kan. Da letak nanti aku update kat Bloglist Wajib Terjah and aku akan terjah korang bile korang update entri. :)


14 Komentar untuk "Renew Bloglist Wajib Terjah"

nak jugak..teheee~ =P
http://husnazahidi.blogspot.com/

klik2 iklan colgate kat sini..^^V

jom jalan2 ke blog deno.. hehehe... www.dayangdeno.blogspot.com

Zera wajib tak nanie? Hehehehe.y

Before..,?nanie nak pindah ye..

ok, nur nak letak link jugalah..hihih

http://cahayacita2.blogspot.com/

harap dalam masuk dalam list nanie..hihih

Terjah selalu tau. Hik hik hik..
http://mymatatajam.blogspot.com/

jom terjah andaismurfpetahberbicara.blogspot.com

terjah my blog gak =)

http://aleeya01.blogspot.com

happy weekend =)

letak jg la link hehe
http://winkwinkwinky.blogspot.com

nak jgk bolee hee,


http://makcikdomokun.blogspot.com/


nie pulak segment BLOGLIST MCM, jom JOIN :)
http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/11/salam-and-hye-peeps-this-is-segment-by.html

Link mama isha ade x? :-)

ieedaz.blogspot.com

ltk jugalk
http://hezrina83.blogspot.com

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top