Special Offer

Author

Di Ambang 2013

Assalamualaikum.. Kalian semua di mana malam ni? Walau di mana kalian berada harapnya kalian menjaga diri sendiri. Excited nak sambut tahu...

Menyesal Dengan Perjalanan Hidup Kalian?

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Pernah kalian merasa menyesal dengan perjalanan hidup kalian? Pernah kalian tert...

Teaser: DIY

 اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Jawab salam tu dulu... Happy weekend peeps... Moga weekend ni adalah weekend ya...

UV Hari Ini

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Sudah lunch? Alhamdulillah... Syukur masih dpt menggunakan nikmat deria rasa yan...
Akhlak dan Pertuturan

Akhlak dan Pertuturan

Assalamualaikum Salam Jumaat... Shud I use 'aku' or 'saya'?  Lebih sopan guna saya kan. Terima kasih atas komen-komen k...

Saya Insan Biasa

Assalamualaikum Mcm mne nk start this entry pun tak thu.. Saya cube sedaya upaya tidak menyakitkan hati orang lain sebab saya tahu suk...

Saya Anak Kampung

Assalamualaikum Khas buat Eja...  I tak tahu apa lagi masalah you and rasanye semua da settlekan? Da setahun.. Kenapa masih ada uns...

Home Decor #5

Assalamualaikum [Home Decor #1]   [Home Decor #2]   [Home Decor #3]   [Home Decor #4] Dah pergi ke Romantica Shop ? If you love Eng...

Resepi: Salad Epal dan Pisang

Assalamualaikum Selamat pagi Rabu... Ari ni tak de WW sebab aku tak dapat menahan diri aku dari berkongsi pasal Salad Epal dan Pisang ....

Last Day

Assalamualaikum.... Ari ni cuti buat apa? Buntu tak tahu nak buat apa nih.. Planning je kot whole day. Nk keluar Lurviey lak busy ngan ken...

Home Decor #4

Assalamualaikum [Home Decor #1] [Home Decor #2] [Home Decor #3] Sapa yang tak pernah tgk entry home decor yang aku up boleh klik ka...

Week 52 2012

Assalamualaikum... Minggu yg pnuh dengan cerita dan pelbagai perasaan yg positif dan negatif. Finally, keputusan da di buat.. Time utk mov...

My Handwriting

Assalamualaikum... Happy Saturday peeps.. Semalam ari yg super busy cuz boss da nak fly so byk la keje ngan report bagai. Grrr.. Lepas tu ...

Fitness: Squats Tanpa Beban

Assalamualaikum Hari ni nak share cara untuk melakukan squats dengan betul. Squats dpt firms kan kite punye lower body dengan cepat.  ...

Gossip

Assalamualaikum... Salam Sayyidul Ayyam... Quick share pasal gossip. I'm still busy.. ;) Moga hari ini penuh barakah. Aameen.. ...
Fitness: Butt Workout

Fitness: Butt Workout

Assalamualaikum Pernah buat butt workout ? Ngeee.. Ok la today just nk share secara briefly pasal butt workout. Nk cntik kena la rajin ...

Diet Ikut Jenis Darah

Assalamualaikum Quick entry.. Tersangatlah busy. Kornea aku duk beromen ngan nombor dari pagi lagi. Pada yang aku tak sempat nanti aku ...

WW: DIY Ring

Assalamualaikum.. Selamat pagi Rabu.. :) P/S: Lmbt skit ku terjah ari ni. Byk keje

Review: Ceutical Scar Serum

Assalamualaikum Hello... I'm back with another review. Ceutical Scar Serum . Bulan 8 lagi aku beli tapi ari ni baru nak review. Apa...
Tanda-Tanda Lelaki Merajuk

Tanda-Tanda Lelaki Merajuk

Assalamualaikum Tertarik aku dengan artikel tanda-tanda lelaki merajuk lalu aku kongsikan disini. Ingat perempuan je tahu merajuk, lel...

DIY: Brooch Organizer

Assalamualaikum Selamat pagi semua.. Ari ni aku up entry DIY BROOCH ORGANIZER . Actually banyak je online shop yng jual brooch/accessor...

Main Sudoku

Assalamualaikum... Mcm mane hari sabtu kalian? Sabtu aku bermalas-malasan dlm bilik. Seriously, not in the mood utk baca buku. Ble la buku...

Review: Lulur Mandi Bengkoang

Assalamualaikum.... Sabtuday!! Good morning world.. Ari ni tak tahu apa nk buat. Kalaulah aku da ada kad library UM, boleh la melepak d...
Penyakit Kelamin

Penyakit Kelamin

Assalamualaikum Hi gegirls cun melecun sekalian.. Berapa ramai yang tahu tentang penyakit kelamin . If siflis dan herpes tu aku rasa f...

Kalimah La Ilaha Illallah

Assalamualaikum Salam Sayyidul Ayyam sahabatku sekalian. Tahu tak nikmat terbesar bagi kite adalah di lahirkan sebagai seorang Islam. Alh...
Shoe Maniac

Shoe Maniac

Assalamualaikum Sapa suke kasut and pantang nampak tgk kasut je mesti nak beli. Walhal yang ada kt rumah/bilik masih ada yg belum di paka...
DIY: Wrap Sandals

DIY: Wrap Sandals

Assalamualaikum Selamat pagi Khamis. Mood tertinggal atas katil bawah selimut tepi bantal. Jadi mood kureng umphhhh ari ni. Sapa suke DIY...

Hitam Putih Kehidupan

Assalamualaikum Bile dengar je lagu ni seriously fikiran aku terus melayang back to 1994 . Zaman sekolah rendah.. Lagu ni sering kedeng...

WW: Diet Yo-Yo

Assalamualaikum.. Those yg nk berdiet tu, dietlah betul-betul. Jgn ambil jln pintas if nk kurangkan berat badan ok?

Transfer Contact From BB to iPhone 4

Assalamualaikum Selasa sudaa.. Cepat kan.. Alhamdulillah masih boleh bernafas.. Syukur sgt2 masih di beri nikmat kesihatan yang baik, der...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top